Din sommarträning

Ska du vara ifrån din träningsanläggning under några veckor i sommar? I sommarstugan, ute med båten, på ett hotell utan gym, kanske? Det är okej, vi vet hur du kan hålla styrka och kondition uppe – här kommer listan för dina egna cirkelträningspass.

Stationsträning Alla kan bygga sin egen stationsträning, även utan redskap och vikter. Här kommer ett exempel: Armhävningar, situps, upphopp, utfall – det är fyra stationer. Sätt klockan på 20 minuter, gör sju repetitioner på varje station och kolla hur många varv du hinner. Värm upp först bara.

Ett redskap, tusen övningar Har du en sommarstuga som stoppar dina träningsrutiner? Det behöver den inte göra, kom bara på vad du behöver mest – skivstång, en kettlebell, några motståndsband – och bygg din träning runt ditt inköp. En skivstång, en kettlebell eller motståndsband har oändligt med övningsmöjligheter. Köp och bygg ihop ett pass som funkar för dig. Gör ditt redskap till en riktig kompis!

Lyft stock och sten Även om det låter lite skogsmulle så finns allt du behöver för din träning i skogen. Lyft grenar, stockar och stenar – skapa ditt eget utegym. Uteträning kräver lite fantasi, men det blir precis så jobbigt som du gör det. Och kombinera det gärna med lite terrängintervaller.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.