Upptäck fördelarna med STC Online Training

Träna när du vill med STC Online Training! Med över 200 instruktionsledda pass kan du ta med dig träningen vart du vill, när du vill. Här listar vi några av alla fördelar med att träna online:

Alltid tillgängligt Med online-träning har du möjlighet att träna var som helst och när som helst – när det än passar dig bäst. Ibland kan det vara svårt att få ihop tiden med jobb och alla vardagsbestyr, och då kan det vara skönt att veta att träningen inte behöver kompromissas bort. Allt du behöver är en telefon och internetanslutning, sedan är det bara att köra! Du kan också koppla upp dig på din dator eller dela till din smart-tv.

Variation Laddar du inför skidspåren 2023? Vill du bli en bättre löpare? Kanske öka i muskelmassa? Vare sig du föredrar flåsiga HIIT-pass, lugn yoga eller tunga styrkepass, finns det alltid ett brett utbud av träningsvideor att upptäcka hos oss. Vilka målsättningar du än har finns det alltid möjlighet att utvecklas genom STC Online Training. Om du är helt ny inom träning kan du med fördel experimentera med olika träningsformer för att hitta det som passar dig bäst

Tillgång till experter Guidas av STCs egna instruktörer och tränare från hela världen! När du tränar genom STC Online Training är du alltid i trygga händer. Under alla våra träningspass blir du guidad av experter som ser till att du får bästa möjliga förutsättningar att få ut det mesta av din träning, nå dina mål och samtidigt ha roligt. Under alla pass får du värdefulla tips kring såväl teknik som utförande av övningar, som du med fördel kan dra nytta av på plats i gymmet.

STC Online Training är tillgängligt för alla våra medlemmar och nås enkelt via STC-appen eller här.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.