Fem inspirerande träningspoddar

Oavsett om du gillar att lyssna på poddar när du tränar, lagar mat eller bara är hemma och tar det lugnt kan det vara kul med lite ny inspiration. Idag tipsar vi om fem tränings- och hälsopoddar som får dig peppad när motivationen tryter.

Styrkebyrån

Sedan 2015 har podden Styrkebyrån delat med sig av träningsinspiration till 80 000 lyssnare i månaden. Podden drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg som framförallt pratar om styrketräning och starka kvinnor.

Johannes Hansen Podcast Johannes Hansen är mental coach och framgångsrik föreläsare. Han jobbar med stjärnor inom sport, musik och näringsliv och i hans podd delar han med sig av personliga reflektioner kring psykologi och ledarskap.

Styrkelabbet Styrkelabbet drivs av Daniel Richter och Philip Wildenstam och riktar sig till dig som älskar styrketräning. De guidar dig genom gymmets snåriga djungel och ger tips på hur du kan träna roligt och effektivt både på gymmet och hemma.

Maratonpodden

Maratonpodden leds av journalisten och författaren Petra Månström. Det är en podd om konditionsträning där hon bjuder in olika idrottsstjärnor för att prata om träning, kondition och allt annat möjligt mellan himmel och jord.

Träningspodden

En podd av och för träningsfantaster. Programledaren Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström pratar träning, vardagspussel och hälsa. Det bjuds på mycket skratt och roliga anekdoter.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.