Julklappshjälpen - 5 tips till träningsälskaren

Kommer den 24 december alldeles för fort i år också? Lugn bara lugn vi har samlat fem klappar som garanterat går hem hos träningsälskaren. Eller till den som behöver en liten extra knuff för att komma igång.

Träningsdejter

Tid är som bekant det finaste man kan ge, så varför inte ge bort en träningsdejt? Eller slå på stort och ge bort tolv gemensamma träningsdejter – en för varje månad. Håll det säsongsbetonat med aktiviteter som skridskor och längdskidor under vintern och kajakpaddling och klättring på sommaren. Eller strunta helt i det och leta istället upp roliga inomhuspass för er att testa.

Preppa matlådor

Vägen till allas hjärta går via magen! Investera i några bättre matlådor i glas och fyll dem med dina lunchfavoriter (ta en titt i vårt receptarkiv om du behöver inspiration). Perfekt för att ge den du gillar en extra skjuts till ett hälsosammare och godare liv. Dessutom bäddar det för goda luncher till dig själv – lika bra att laga dubbelt när du ändå är igång.

Skyddande reflexer

Se till att den du gillar syns ordentligt under kvällslöpningen och ge bort en reflexkeps eller jacka. Snyggt och säkert. Tillhör din vän den mer diskreta typen räcker ett enklare reflexarmband långt.Ladda upp gymkortet

Den perfekta presenten är lika mycket en present till dig – ge bort ett gymkort på STC och anmäl dig som frivillig till att följa med på de första passen och gymbesöken. Här hittar du såväl klippkort som presentkort du kan ladda med valfritt belopp. Eller varför inte ge bort några PT-duo pass så att ni gemensamt kan utveckla er träning tillsammans med en personlig tränare?

Ljudboksabonnemang

Tillhör din vän kategorin som springer eller powerwalkar långt? Då kan ett ljudboksabonnemang passa perfekt. Vännen kan se det som ett substitut till sällskap de gånger du inte följer med. Klicka in på någon av de olika ljudbokstjänsternas hemsidor –nästan alla erbjuder digitala presentkort att ge bort. Passa samtidigt på att skriva upp några favoriter ur deras sortiment, personliga rekommendationer sitter ju aldrig fel! Här kan du läsa mer om några av våra träningsboksfavoriter (https://www.stc.se/magazine/halsa/3-halsobocker-for-alla).

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.