Månadens medarbetare - Isabell Lindén

Under sin resa från receptionist till platschef har Isabell Lindén lärt sig hur man utvecklar en anläggning: Genom att gå på klasser själv, mingla med kollegor och prata med träningsglada seniorer.

2016 fick Isabell Lindén en timanställning på STC i Göteborg. Hon hade höga ambitioner, klättrade till anläggningsansvarig och ställföreträdande platschef på närliggande klubbar och i september 2019 nådde hon sin drömtitel: Platschef.– När jag såg hur man jobbar som platschef insåg jag att jag ville göra just det: Vara med och utveckla både medarbetare och klubb, få besluta saker och hålla många bollar i luften. Jag trivs som bäst när jag får göra en god blandning av flera saker, även att jobba i receptionen och lägga scheman är jätteroligt, jag har gått igång på alla bitar och vill verkligen se vart jag kan ta klubben tillsammans med mitt team och även vara med och se vart vi tillsammans kan ta företaget och branschen.

Vad gjorde du på jobbet igår, en vanlig onsdag? – Jag börjar alltid min dag med en kaffe hos receptionisterna och står och tjötar med dem ett tag. Sedan sätter jag mig på kontoret och igår gjorde jag lite kassor, attesterade löner och kollade över schemat. Igår hade jag även upplärning av nya medarbetare, och så sitter jag också mycket i telefon med andra klubbar.

I rollen som platschef har Isabell stenkoll på allt som har med anläggningens verksamhet att göra, och hon försöker aktivt söka upp medlemmarna för att få höra deras tankar och åsikter.
– Alla går ju inte fram till receptionen med synpunkter, så jag brukar mingla runt här, till exempel när när seniorerna är på plats, för de är snabba på att tala om vad de tycker och tänker!

Trots att gruppträning egentligen inte är Isabells absoluta favoritupplägg när det gäller träning går hon gärna på STC:s pass för att få chansen att höra vad medlemmarna tänker, se hur allt funkar och visa att hon finns där.

– På kvällarna när det är stora klasser med högst tryck, då rör jag mig runt här och jag går också själv på en del klasser för att höra tugget eftersom man snappar upp väldigt mycket som sägs, vad som funkar bra och vad medlemmarna tycker saknas. Det är viktigt att vara synlig på klubben och inte stänga in sig på sitt kontor.


Fem snabba!

Din bästa övning:
– Marklyft, det är en bra basövning där man tränar hela kroppen och kan fokusera på olika områden. Nämn en träningsprofil du gillar!
– Pischa Strindstedt, hon förmedlar verkligen glädje i träningen på ett sunt sätt och inspirerar både inom träning och som entreprenör.

Bästa mellanmålet före träning: 
– En Blueberry Blast proteinshake.Bästa träningslåten:
– All I Do Is Win med DJ Khaled, den lyssnar jag på i bilen innan jag ska träna och även inför viktiga möten, den är en bra pepp för både träning och övriga livet.Bästa återhämtningen: – Att gå ut på en långpromenad och inte tänka på tempot utan bara gå varva ner. I dagsläget är man så präglad av att allt ska gå fort och en promenad ska vara en powerwalk, men att få ta vara på naturen och tankar och bara gå och inte ha någon tid är den bästa återhämtningen.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.