Så behåller du träningsmotivationen i kylan

När temperaturen kryper neråt lockar soffan och filten starkare. När du står i hallen och vill stanna hemma gäller det bara att mobilisera krafterna – vi vet hur!

1. Känn efter hur kroppen känns. För att inte blanda ihop vanlig trötthet med skada eller sjukdom måste du känna efter hur du faktiskt mår. Om du har ont någonstans eller inte är helt frisk från en förkylning är det läge för en skön promenad istället för ett högintensivt pass. **

  1. Använd rätt kläder. ** Lager-på-lager-principen är bäst både för träning inomhus och utomhus. Satsa på överdragsbyxor över tightsen och en jacka som andas, så slipper du komma in i salen eller spåret som en isbit, bli en svettpöl under passet och sedan kylas ner igen på hemvägen.

3. Svett vs. kyla – 1-0. Hur många träningspass har du frusit dig igenom? Förmodligen inte så många! Det känns motigt att gå ut i kylan, men efter fem minuter på gymmet eller i spåret kommer belöningen: SVETT! Kroppen börjar tina upp i samma sekund som du aktiverar den – bara håll ut de första två låtarna.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.