STC förvärvar träningskedjan Onyx i Borås

I dagarna blev det klart att vi på STC förvärvar Onyx i Borås. Förvärvet ligger i linje med vår expansionsplan med målet att bli en rikstäckande kedja.

För knappt två veckor sedan öppnade vi upp den nya träningsanläggningen på Allégatan och nu står det även klart att vi förvärvar Onyx tre anläggningar i Borås. Vi på STC har ju sedan tidigare klubbar i Göteborg och Jönköping, vilket innebär att Borås blir ett naturligt steg och en viktig mittpunkt för att vi ska kunna öka tillgängligheten i Västra Götalandsregionen.

– Borås är en välmående stad och vi har fått många önskemål att etablera oss här. Vår ambition är att kunna erbjuda alla som besöker oss någon form av träning som passar dem, och vi hoppas kunna komma med ny träningsenergi och nya träningsformer till staden, säger VD Katarina Andersson.

För förutom basutbudet innehållande styrke-, konditions- och gruppträning, kommer här även att erbjudas virtuell träning som möjliggör gruppträning dygnet runt på stora LED-skärmar. Boråsarna får även möjligheten att prova vårt nya koncept HIIT - ett effektivt träningspass som ger en endorfinkick utöver det vanliga. Här kombineras styrka, kondition och uthållighet i övningar som kan skalas efter deltagarnas nivå med hjälp av en peppande coach.

– Vi har snart byggt 100 klubbar i Sverige och responsen från medlemmarna gör att vi hela tiden kan utveckla vårt koncept. Utbud, interiör och färgval är noga utvalt, men det viktigaste är alltid att fylla klubbarna med glädje, passion och gemenskap. Det arbetet gör vi tillsammans, säger etableringsansvarig Antoni Kutics.


JAG HAR VARIT MEDLEM PÅ ONYX, VAD HÄNDER NU?

Här hittar du vanliga frågor och svar

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.