STC ligger i framkant med digital träning!

Digital träning har vuxit och blivit oerhört populärt. STC ligger i framkant med hybridträning, där du lika självklart kan delta i livepass på plats med instruktör som du kan träna virtuellt med instruktörer på skärm – likväl som online-träning hemifrån. En perfekt helhetslösning, med träning som erbjuder någonting för alla!

De senaste fem åren har STC introducerat och utvecklat virtuell och online-träning på både gym och sin digitala plattform. Pandemin gjorde att allt fler medlemmar fick ett förändrat träningsmönster och började övergå mer till de digitala lösningarna. När möjligheterna gavs till att upprätthålla sina träningsrutiner från till exempel hemmet via app eller virtuell träning i gruppträningssalen när det passade medlemmen märktes en ökning av deltagarantalet.

- Vi ser också att den unga generationen tränar mer digitalt och de vill vi kunna möta, samtidigt som vi inkluderar de äldre. Våra virtuella pass kan du köra från öppning till stängning, vilket är ett fantastiskt komplement till vår övriga träning. Tack vare vår enastående leverantör Les Mills av produkterna ligger vi på STC i framkant med digitala pass, berättar Sara Bohman, gruppträningskoordinator för hela STC.

Virtuell gruppträning sker på plats på de flesta av STC:s premiumgym, fast istället för en liveinstruktör följer deltagarna en instruktör på storskärm. Online-passen hittar du på STC:s hemsida eller i STC-appen, där du snabbt och enkelt väljer ur en mängd olika träningar. Det breda urvalet hjälper dig att bibehålla träningen, när tid ges i ditt schema.

- Vi har även märkt att digitala pass kan vara en bra mjukstart för nybörjare, som annars kanske inte hade provat på gruppträning. Nu ges möjligheter att starta i sin egen takt, för att sedan kliva in gruppträning live. När du upptäcker den bryggan från virtuellt till live finns det oerhörda träningsmöjligheter hos oss, berättar Sara.

Leverantören Les Mills håller internationell klass och genom samarbetet med dem, tillsammans med att STC ständigt är på tårna för vidareutveckling, är STC idag ledande för digital och hybridträning. Som medlem har du tillgång till ett oerhört brett träningsutbud med STC:s egna koncept och Les Mills-pass, med möjligheter att utveckla dina samtliga träningspass och rutiner.

- Här finns verkligen någonting för alla. Hemma, virtuellt eller live – hos STC kan du träna nästan när som helst på dygnet. När du vill och var du vill, säger Sara Bohman.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.