NYHET - STC PLATINAN

Mitt i centrala Göteborg byggs just nu Platinan, en samlingsplats fördelat på 60 000 kvadratmeter med kontor, restaurang och hotell. Nu står det även klart att STC flyttar in med en toppmodern träningsanläggning.

Gymmet blir superflexibelt med 200 meter från Västlänken, gångavstånd till Nils Ericsonterminalen och Göteborgs Centralstation samt påfarten till E45. Perfekt för träning innan jobbet, på lunchen eller varför inte köra slut på sig själv efter jobbet?

- Nu tar vi träningen till en helt ny nivå och vi lovar en optimal upplevelse. Vi har snart byggt 100 klubbar i Sverige och responsen från medlemmarna gör att vi hela tiden kan utveckla vårt koncept. Färgval och interiör är noga utvalt, men det viktigaste är alltid att fylla klubben med glädje, passion och gemenskap, berättar Antoni Kutics, kedjans etableringsansvarig.

Lilla Bommen har varit en mötesplats genom generationer, för att köpslå, arbeta och umgås. Nu utvecklar man området ytterligare med Platinan som beräknas vara klart under 2021, i samband med att Göteborg fyller 400 år. STC beräknar kunna flytta in under 2022.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.