Träningsprofiler att inspireras av

Inspiration bör aldrig underskattas. Särskilt inte när det kommer till träning. År 2021 är det viktigare än någonsin att hitta inspiratörer för att pusha din träning framåt.

Regelbunden träning är nödvändigt för en fungerande vardag, speciellt när många jobbar hemifrån. Här är fem kanaler och konton med olika träningsinspiratörer att kolla in.

Alice Fagrell (@sprallice)

Vill du lära dig att äta mer, ta i mer, vila mer och le mer? Ja men då ska du såklart följa Alice Fagrell. Här varvas kostlära med pedagogiska tips på hur du lyckas med övningar som chins eller hur du stärker upp höfterna. Alltid med en stor dos livsglädje och ödmjukhet inför de olika förutsättningar vi alla har.

Krystal Cantu-Cuate (@krystalcantu)

Inspiration är nästan ett ord i underkant, när du följer amerikanen Krystal Cantu-Cuarte. Trots att hon saknar en arm tränar hon crossfit, är gift med barn och allt som följer med ett hektiskt familjeliv. En stund på hennes instakonto är grym boost för att få ändan ur soffan, även en slötråkig söndag.

Lovisa ”Lofsan” Sandström

Lovisa Sandström blev ”Lofsan” med hela svenska folket som träningsexpert på TV4 och har bland mycket utsetts till Årets PT. Hennes youtube-kanal innehåller träningstips på allt från styrka till rörlighet: där du snabbt hittar pass till alla sorters träning

Jason Lam (@jaythecrow)

Apropå suverän inspiration: kolla in Jason Lam. Rullstolsburen sedan några år, men han bevisar ändå att ingenting är omöjligt. I inlägg efter inlägg efter inlägg. Ett perfekt exempel för att inte ge dig själv några ursäkter att ta den där löprundan eller fyspasset redan ikväll.

@stctrainingclub

Vårt sista tips är såklart att följa oss. På våra kanaler varvas övningar, med recept, pepp, tävlingar och roliga nyheter.

Och glöm inte att du klarar mer än du tror! Så inspireras till att hitta dina gömda superkrafter!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.