https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/05/namnlocc88st-1-2-678x381.jpg

Medlemserbjudande

Entré till spa
195 kr/person. Priset gäller mot uppvisande av medlemskort + 1 medföljande. I priset ingår lån av handduk, badrock och tofflor, samt tillgång till träning på gymmet. Detta erbjudande gäller under 2017 med undantag av sommarperioden 26/6–13/8. Erbjudandet gäller måndag till fredag mellan kl 10.00–15.00 alternativt måndag till torsdag kl 15.00–20.00. Bokning – Vi rekommenderar att boka för att garantera plats. Uppge kod STC. Gäller från 16 år

Captains Table
20% på a la carte i Captians Table. Rabatten gäller för 1 medlem + 1 medföljande, måndag till torsdag under 2017. Mot uppvisande av STC medlemskort. Boka – boka bord via webben och skriv under ”meddelande till restaurangen” att du har medlemskap i STC. Gäller från 16 år

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/05/namnlocc88st-1-1-678x381.jpg

Mini Small Group – Summercamp

Under fyra fredagar kan du kickstarta dagen med fysträning utomhus på morgonen och till det här ingår även ett kostupplägg. Träningen sker i grupp med personlig tränare Lina Kroon.

4 tillfällen 595 kr.
Välj mellan två grupper:
STC STENUNGSUND Start Fredag 16 juni. Anmäl dig här senast 12 juni
STC MYGGENÄS Start Fredag 4 aug. Anmäl dig här  senast 31 juli

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/03/namnlocc88st-1-678x381.png

Vi söker receptionist/-driftansvarig

STC’s träningsanläggningar i Stenungsund, Myggenäs och Varekil söker en receptionist/-driftansvarig till vår klubb i Varekil.

STC Training Club är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 40 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 300 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.

Tjänsten
För att göra vårt glada receptionsteam komplett söker vi nu en person med positiv attityd och social kompetens som kan ge våra medlemmar en minnesvärd upplevelse. Vi söker kort och gott ett socialt fyrverkeri. Du kommer främst arbeta med service och försäljning av våra medlemskap och kringprodukter, även visst underhåll och förberedelser av olika arrangemang och event. Du är också den som är fysiskt på plats i Varekil och ansvarar för driften, detta i tät samrådan/avstämning med platschef. Tjänsten: 70% vikariat med god chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har en hög servicenivå, som gillar att ta ansvar och vill ha roligt på jobbet. Att du har känsla för försäljning, kvalitet och är flexibel är ett måste. Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för träning och friskvård. Du har lätt för att skapa relationer med våra medlemmar och gör gärna det lilla extra, både för dina kollegor och våra medlemmar. Som en viktig grund att arbeta ifrån har vi glädje, passion, personlighet, proffsighet och inte minst gemenskap. Är du rätt person? Varmt välkommen att skicka ditt CV+personligt brev till platschef isabelle.kallman@stc.se.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/04/img_1439-678x381.jpg

SHOWTIME!

Nu börjar det närma sig barndansens SHOWTIME!

Dansuppvisningen äger rum i Nösnäs aula den 29 april. (Ingång vid Nösnäsgymnasiets entré)

Tid:

Varekil kl.11.00

Stenungsund kl. 13.00

Myggenäs kl. 15.00

Entrébiljetter:

Finns att köpa i den receptionen på den klubb ditt barn dansat. Det kommer inte säljas några biljetter på plats på showdagen.

Pris:

50kr för vuxen

25kr för barn (3-12 år).

Fika:

Det kommer att säljas fika både innan och efter showen, ta gärna med små valörer att betala med.

Varmt välkomna till ett fantastiskt avslut på terminens barndans!

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/04/namnlocc88st-1-3-678x381.jpg

Beachfighten – Kom i form på 4 veckor

Känner du att du fortfarande inte kommit i gång med din träning inför sommaren? Missa inte att anmäla dig till ”Beachfighten” som startar vecka 20. Under 4 veckor tillsammans med en PT i grupp kommer du få hjälp med din kost och träning.

Anmälan Senast 8 Maj.
Myggenäs 0304-66 10 18
Stenungsund 0303-654 11

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/04/namnlocc88st-1-678x381.jpg

Gruppträningsansvarig STO-Regionen

Har du ett brinnande intresse för människor, träning och hälsa? Älskar du att stå i centrum och har erfarenhet av att leda? Då är du den vi söker! Som gruppträningsansvarig ingår det att leda, utveckla, motivera, organisera samt kvalitetssäkra våra gruppträningsinstruktörer.

Din profil:

 • Gedigen erfarenhet av träning och främst gruppträning
 • God branschkännedom
 • Gruppträningsutbildning (tex Les Mills, Concept, FortGjort eller motsvarande)
 • Anatomi och fysiologikunskaper
 • Meriterat är om du tidigare arbetat som ledare/teamledare samt har utbildning i pedagogik och kommunikation.


Dina egenskaper:

 • God lyssnare och tydlig kommunikatör
 • Handlingskraftig och kreativ
 • Lojal och flexibel
 • Kunna arbeta strukturerat under eget ansvar
 • Du skall ha en hög social kompetens, ha goda serviceegenskaper och vara
  ett ansikte utåt för STC.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:

 • Leda vårt gruppträningsteam
 • Schemaläggning av gruppträningsschema
 • Se till drift av salar och utrustning
 • Utbilda/utvärdera våra gruppträningsinstruktörer
 • Vara spindeln i nätet på våra tre stora klubbar
 • Kontinuerlig avstämning med platschef och driftansvariga

Hos oss får du utrymme till att implantera egna idéer, vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. STC är alltid påväg framåt och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är på 100% och är dagtid, kvällstid och helger. Du behöver vara på plats på alla våra klubbar i Stenungsund, Myggenäs och Varekil.
Körkort och tillgång till bil är därför ett krav.

Skicka CV + personligt brev till platschef isabelle.kallman@stc.se.
Ange ”GTA” i ämnesraden. Har du frågor kring tjänsten maila eller ring
0728-53 00 14. Vi rekryterar löpande, vi ser framemot din ansökan!


STC är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 40 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 400 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Vårt utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade. STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. All träningsutrustning kommer från världens största maskinleverantör, Cybex. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats. STC ägs och drivs utav Svenska Nergy AB orgnr: 556591-8868

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/03/utomhus-678x381.png

Utomhusträning – Challenge

Äntligen är våren här och vi kan träna utomhus! Challenge innebär varierande och högintensivt pass som ökar din spänst, styrka, snabbhet, smidighet och explosivitet.
Passet är intervallbaserat och varierar från gång till gång. Rekommenderad min. ålder: 10 år i målsmans sällskap.

Kläder efter väder!
Tips, tunnare handskar/vantar och oömma kläder.

Bokning sker som vanligt via appen eller hemsidan.

Måndagar kl 18.00–19.00
Med Miriam

Lördagar kl 09.30–10.30
Med Ann-Marie

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/03/indoorfest-678x381.png

Indoorfest – Nu klipper vi bandet till nya salen

Nu är vi äntligen färdiga med indoorsalen. Detta vill vi fira tillsammans mer er. Lördag 8 April har vi planerat en fullspäckad förmiddag med olika pass och teman. Alla är välkomna. Bjud med era vänner gratis. Vi har 44 platser totalt varav 15 st drop-in platser till dig som inte är medlem ännu. Först till kvarn gäller. Under passen kommer vi också ha utlottning av fina priser.

Som medlem bokar du dig som vanligt via hemsidan eller appen en vecka innan.


Vad är indoor?

Gruppträning på crosstrainer! Det är många som tycker att crosstrainern är den roligaste konditionsmaskinen på gymmet – tillhör du en av dem? Då ska du definitivt prova på indoor! Här får du inte bara den utmärkta konditionseffekten, utan även extra motivation och träningsglädje från instruktören och de andra deltagarna. Passet påminner om ett cykelpass, du har din maskin och utför passet på den. Men istället för en cykeltur är inspirationen en löprunda/powerwalk. Du kan själv anpassa träningen efter din form då du själv väljer motstånd. Instruktören har satt ihop motiverande musik som strömmar ur högtalarna och hjälper dig att hitta rätt takt och inspiration. Eftersom det inte är några hopp och du själv bestämmer motståndet är detta ett skonsamt pass för kroppen. Du får hjälp av instruktören att hitta rätt inställningar för dig.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/03/releasevecka-sto-facebook-170323-678x381.jpg

Releasevecka STO

Nu är det äntligen dags för våra nya Les Mills releaser på klubbarna. Alla Les Mills pass får ny, inspirerande koreografi och musik för att hålla er träningsmotivation på topp. Releaserna släpps under vecka 13, måndag 27 mars–söndag 2 april. Välkomna!

Boka dig som vanligt via appen eller kontakta receptionen så hjälper vi dig.

STENUNGSUND
Måndag
kl 17.30 RPM
Tisdag
kl 17.30 GRIT PLYO
kl 18.10 SH´BAM
kl 18.10 BODYCOMBAT
kl 19.20 BODYBALANCE
Onsdag
kl 17.30 CXWORX
kl 18.10 BODYATTACK
kl 18.10 SPRINT
Torsdag
kl 17.40 BODYPUMP
Fredag
kl 17.30 GRIT STRENGTH

VAREKIL
Måndag
kl 18.40 GRIT STRENGTH
kl 19.20 CXWORX
Tisdag
kl 19.10 BODYBALANCE
Onsdag
kl 18.00 BODYPUMP
Torsdag
kl 07.00 GRIT CARDIO
kl 18.45 RPM

MYGGENÄS
Onsdag
kl 17.30 BODYPUMP

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/03/namnlocc88st-1-678x381.jpg

Företagsfrukost

Fredag 10 mars bjuder vi in till företagsfrukost för alla företag i STO-regionen. Vi börjar dagen kl 07.30 med ett härligt gruppträningspass på 45 minuter. Efter det bjuder vi på frukost. Passet är en mix av Bodypump och Bodybalance.

Plats: STC Stenungsund ( vid Willys)
Anmälan: isabelle.kallman@stc.se

BODYBALANCE® är en underbar mix av Yoga, Tai Chi och Pilates där du blir smidigare, starkare och lugnare. Med fokus på andning, och koncentration stretchar du kroppen och tränar styrka i olika yoga och pilatespositioner till härlig musik.

BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP® är enkelt gör det lätt att komma igång.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

Personlig träning »

Bli medlem

Med en mängd olika medlemskap är det enkelt att hitta rätt träningskort för dina behov och önskemål.
STC - Träning för alla

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar