https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/06/Rekrytering-678x381.jpg

Jobba hos stc

Just nu söker vi både säljare till vårt receptionistteam och gruppträningsinstruktörer. Vill du arbeta på ett spännande företag som är påväg framåt? Gillar du att möta och hjälpa andra människor? Välkommen att skicka intresseanmälan och/eller frågor till platschef isabelle.kallman@stc.se. Sista anmälningsdag: 14 oktober.

STC Training Club är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 30 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 300 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/09/Namnlös.png

PT Small Group – Mamma träning

Nu finns det en PT small Group – Mamma träning under och efter graviditeten.

Det är 8 tillfällen, onsdagar kl 11:00-12:00 i Myggenäs med start 19 oktober.

 

Vår PT Lina har gått SAFE´s utbildning Träning under och efter graviditet” med fokusområden:

– Fysiologiska förändringar under graviditeten

– Påverkan på kroppen av graviditet

– Näringsrekommendationer

– Generella träningsrekommendationer

– Myter kring träning under och efter graviditet

– Fördjupning träning av bålstabilitet

– Specifika träningsrekommendationer

– Programkonstruktion

– Praktisk träning

In och boka er på hemsidan https://www.stc.se/bokning/?myggen%C3%A4s_kurser
eller kom in till klubben så hjälper vi er.

untitled

 

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/06/PT-678x381.jpg

PT-vecka

Måndag 26 september–söndag 2 oktober. Under hela veckan har vi fokus på personlig träning och 20% rabatt på alla PT-paket.

Gratis PT-konsultation – Tor 29 sep och fre 3o sep
Torsdag: Kl 17.00–19.30,Fredag: Kl 11.00–12.00
Få inspiration och tips för din träning och kost. Konsultationen är 30 min tillsammans med personlig tränare Ann-Marie.

Prova-på PT Small group Viktminskning
Måndag 26 sep kl 17.00–18.00

Prova-på PT Small group Styrka för löpare!
Fredag 30 sep kl 12.00–13.00

pt-vecka-ho%cc%88st-2016-myggena%cc%88s-160920

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/07/13266061_1012295775505424_3553675594026983716_n-678x381.jpg

PT Small Groups Hösten 2016

Nu finns det bokabara PT small Groups som börjar till hösten
med vår grymma PT Ann-Marie!

Viktminskning, 8 tillfällen med start Måndagen den 3/10-16 kl 17:00
Här får du lära dig om bra och dålig kost när du vill gå ner i vikt, man kommer även att få föra en kostdagbok under tiden.
Du kommer att få prova på olika träningsformer för att hitta det som passar dig bäst.
Det här är en början på en livsstilsförändring!

Styrka för löpare, 8 tillfällen med start lördagen den 8/10-16 kl 10:00
Här fokuserar vi på stabilitet, snabbstyrka samt ben- och bålstyrka.
Du kommer få lära dig olika upplägg på hur du kan träna upp dig för att bli en bättre löpare. 

Boka er här nedan eller kontakta receptionen för mer info.

https://www.stc.se/bokning/?myggen%C3%A4s_kurser_ptkurser

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/09/fortgjort-stc-678x381.jpg

Gruppträningsnyhet!

Upplever du att du inte har tid eller möjlighet att skapa en regelbundenhet i din träning? Med vår gruppträningsnyhet FortGjort har vi lösningen. Passen är endast 25 minuter och med flera olika passformer finns det något för alla. FortGjort finns just nu på våra anläggningar i Falköping, Lidköping, Myggenäs, Skara och Vänersborg. Du bokar dig som vanligt genom appen eller hemsidan.

Boxmix 25 min – Se Film här
En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer blandas med styrka och uthållighet för ben och säte med din egen kropp som motstånd. Enkel och tuff träning som ger mersmak!

Dancefever 25 min – Se Film här
Dancefever består av tema-klasser i olika dans, musikstilar, alltifrån Michael Jackson, Bollywood, Funk till Grease och många många fler.
Välj din favorit, så ses vi på dansgolvet!

Dansa Afro 25 min – Se Film här
Här får du njuta av stora härliga rörelser som är inspirerade av afrikansk dans. Afrikanska rytmer och en enorm rörelseglädje symboliserar FortGjort Dansa Afro. Här finns inget rätt eller fel! Blunda och njut.

Dansa Mix 25 min – Se Film här
Här behöver du inte välja! I FortGjort Dansa Mix får du det bästa av allt. Rör dig och dansa loss till nya och gamla favoritlåtar. Musikens karaktär sätter prägel på dansrörelserna.

Dansa Zamba 25 min – Se Film här
En träningsstund fylld av glädje och energi! I FortGjort Dansa Zamba förflyttar du dig till varmare breddgrader och släpper loss höfterna till latinamerikanska rytmer. Detta är träningsglädje på högsta nivå.

Funktionell träning 25 min – Se Film här
Sträcka sig upp för att nå hyllan i skafferiet, kliva ut ur bilen, böja sig ner för att knyta skorna… Träna som du lever. FortGjort Funktionell Träning bygger upp en funktionell styrka, rörlighet och balans i din kropp som du kan utnyttja i vardagen.

Långsamma rörelser 25 min – Se Film här
Här använder du din kropp långsamt, fokuserat och medvetet. Balans, rörlighet och styrka för hållningen är fokus under FortGjort Långsamma Rörelser.
Denna aktivitet är grunden till all träning och rörelse. Alla har glädje och stor behållning av Långsamma Rörelser!

Mage/rygg 25 min – Se Film här
En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. FortGjort Mage Rygg stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform. Alla övningar sker sittande eller liggande på en matta.

Multiträning 25 min – Se Film här
FortGjort Multi Träning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

Pulsjympa 25 min – Se Film här
FortGjort Puls Jympa ökar eller bibehåller din kondition och du får även en högre förbränning i kroppen av de pulshöjande rörelserna och övningarna. Lika enkelt som traditionell gympa fast med en kreativ touch och ännu mer fartfyllt.
Som alltid när det gäller FortGjort Träning bestämmer du själv nivån på dina rörelser/övningar allt utifrån dina egna förutsättningar och önskemål. Kan din kropp och om du vill så ges du möjlighet till att både hoppa och jogga i en del övningar.
Den enkla uppbyggnaden av klassen ger dig stora möjligheter till mycket svett och det underhållande upplägget ger dig mycket skratt, denna klass är ett måste i din träning.

Pulsträning 25 min – Se film här
FortGjort PulsTräning består av övningar och rörelser för att förbättra/bibehålla din kondition och syreupptagningsförmåga. Detta kommer också att medföra en ökad förbränning i din kropp. Här arbetar du i tidsbestämda intervaller och utefter egen hastighet i övningarna och egen nivå. Vissa intervall är längre och andra så korta som 20 sekunder. Varje intervall består av enkla och effektiva övningar eller rörelser och de ska upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny övning/rörelse. En träningsform med mycket puls och massor av energi!

Rörlighet 25 min – Se film här
Stretch och rörlighet står i fokus under denna rogivande träningsstund. De harmoniska rörelserna är lätta att anpassa efter dina egna förutsättningar.
FortGjort Rörlighet är som balsam för din kropp.

Skivstång 25 min – Se film här
Med hjälp av en skivstång tränar du kroppens större muskler. Du jobbar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikt du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare. I FortGjort Skivstång använder vi en skivstång i alla övningar, vilket gör att vi inte kommer att träna magen specifikt i denna gruppträningsaktivitet. Dock är stabilitet över bålen A och O för god teknik och utförande, vilket indirekt betyder att vi aktiverar magen i samtliga övningar.

Step/Styrka 25 min – Se Film här
FortGjort Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning för hela kroppen.
Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Här får du mycket träning på kort tid.

Styrka 25 min– Se film här
Enkel träning för kroppens större muskler. Du använder din egen kropp som främsta redskap och du arbetar efter din egen förmåga. Ibland tar vi även hjälp av ett gummiband och en steplåda. Du kommer att känna dig härligt stark i hela kroppen efter FortGjort Styrka.

Yoga avslappning 25 min – Se Film här
Syftet med denna Yoga klass är att skapa en avspänning i, precis som kategorin avspeglar, både kroppen och själen. I lugn och behagligt tempo sträcker vi ut kroppens anspända muskler och avslutar med avslappning för sinnet. Yoga Avspänning rekommenderas varmt för alla som vill komma ner i varv och öka sin närvaro.

Yoga Dans 25 min – Se film här
Klassen är en blandning av yoga, dans och rörelse. Flödet i de olika korta rörelse-serierna skapar en fantastisk känsla i både kropp och själ. Släpp lös alla spänningar och spärrar och dansa Din Yoga!

Yoga Kraft 25 min – Se film här
Yoga Kraft bygger på traditionella och något mer fysiskt krävande Yoga övningar. Vi arbetar i olika positioner och stannar i varje position för utmana kroppen. Alla övningar sker i lugnt tempo och vi strävar efter att skapa en avkopplande känsla.
Alla som vill Yoga, kan Yoga!

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/09/Personal-678x381.jpg

Vill du bli en av oss?

Just nu söker vi gruppträningsinstruktörer till våra team i Stenungsund, Tjörn och Orust.
Vill du inspirera och motivera andra till en aktiv och hälsosam livsstil? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder en utvecklande och social arbetsplats full av glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap. Sök till oss!

Alla ansökningar är välkomna men vi söker instruktörer främst inom:
GRIT™, CX worx™, SPRINT™, Sh’Bam™ och BodyAttack™.

Audition
Datum: 15 Oktober kl 10.00 – 13.00
Plats: Strandvägen 35, Stenungsund

Varmt välkommen att skicka frågor och/eller anmälan. Märk mailet med Audition.isabelle.kallman@stc.se. Ingen utbildning krävs.

STC Training Club är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 30 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 300 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/08/Barndans-678x381.jpg

Barndans på STC Myggenäs

Vi har platser kvar till våra barndanskurser som startar vecka 36. Vi har dansgrupper för alla barn mellan 2-13 år. Krusen är en gång i veckan i 10 veckor och avslutas sedan med stor dansuppvisning i Nösnäs aula.

Ålder Dag Tid Kurs
2–3 år Lördagar kl 09.30 Born to move Boka dig här
4-5 år Lördagar kl 10.15 Born to move Boka dig här
6-7 år Tisdagar kl 17.15 Born to move Boka dig här
8-10 år Söndagar kl 09.30 Dance IT Boka dig här
11-13 år Söndagar kl 10.30 Dance IT Boka dig här

BORN TO MOVE 2–3 ÅR
För våra allra minsta är musiken skräddarsydd för passet, så att barnen tillsammans med en förälder får dansa sig in i en liten sagovärld. Barnen får leka mycket med fantasin, upptänka sitt sinne och bygga upp en kroppskännedom. Det viktigaste här är att barnen får ha roligt med musik, rörelse och förälder. Klassen är ca 35 min och pågår under 10 veckor.

BORN TO MOVE 4–5 ÅR
Barnen börjar i denna ålder att få lite bättre kontroll över sina kroppar och har extremt livlig fantasi. Här får dem utforska sig själva mycket och vi jobbar med deras kroppsmedvetenhet, att skifta viktfokus samt att röra sig till en puls. De dansar från denna ålder utan förälder. Klassen är 45 min och pågår under 10 veckor.

BORN TO MOVE 6–7 ÅR
I denna ålder har barnen fått en helt annan förståelse för sig själva och sin omgivning. De kan t.ex. se sig själva i spegeln och förstå att det är deras spegelbild de har framför sig. Därför börjar vi nu jobba mot spegeln i danssalen. Barnen får lära sig enkla grundläggande danssteg som ofta förekommer och uttalas i musiken för en mer pedagogisk inlärning. Vi lägger stor vikt på inlärning, rörelse och självklart avslutsshowen. Klassen är 55 min och pågår under 10 veckor.

DANCE IT
Detta är en mixklass som är perfekt för barn som vill testa runt lite i dansvärlden. Vi värmer upp, jobbar teknik och lär oss diverse danssteg. Vi jobbar aktivt med att bygga en större förståelse för koreografier och inlärningsprocesser. Här dansar barnen till allt från pop, hiphop till musikalmusik. Barnen får många korta koreografier och får självklart stå på scen i slutet av terminen! Klassen är 55min och pågår under 10 veckor.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/06/22-678x381.png

Öppettider i sommar

Ändrade öppettider under sommaren v26 – v35

 

Bemannade tider i receptionen.

Måndag – Torsdag: 16:00-20:00

Fredag: 09:00-12:00

Lördag: Stängt

Söndag: 16:00-19:00

 

Du som har ett medlemskap kommer som vanligt in mellan 04:00 – 24:00

 

Varmt välkomna!

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/06/lesmills-release-678x381.jpg

Releasevecka

Under vecka 26 har vi releasevecka på klubbarna och då kommer våra allra nyaste och hetaste Les Mills releaser att presenteras. Missa inte detta!

 

Varekil:

Måndag kl 18:00 BodyPump med Carina och Hanna K.

Måndag kl 19:10 CXWORX med Erika och Hanna K.

Lördag kl 10:15 RPM med Isabelle.

Söndag kl 17:15 Sh’Bam med Steffanie, Linda och Barbro.

 

Myggenäs:

Måndag kl 18:00 BodyBalance med Josefine.

Onsdag kl 18:00 BodyPump med Isabelle och Anna.

Torsdag kl 18:40 CXWORX med systrarna Sara och Lisa Schüler.

 

Stenungsund:

Måndag kl 18:00 BodyPump med Malin och Linda S.

Måndag kl 18:40 CXWORX med Emma.

Måndag kl 19:15 BodyAttack med Emma och Hanna R.

Måndag kl 19:15 GRIT Strength med Sara och Shkelqim.

Måndag kl 18:40 RPM med Josefin

 

Tisdag kl 17:45 Sh’Bam med Elanie, Steffanie, Linda och Barbro.

Tisdag kl 18:10 BodyCombat med Sofie, Malin och Linda.

Tisdag kl 19:50 Bodybalance med Frida.

 

Torsdag kl 12:10 SPRINT med Jennifer och Shkelqim.

Torsdag kl 17:50 GRIT Plyo med Sara och Shkelqim.

 

Du kan boka dig på passen HÄR!

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/05/shutterstock_410678929_w1600-678x381.jpg

Höstens danskurser

Nu är schemat för höstens spännande barndanskurser färdigt!

MYGGENÄS

Ålder Dag Tid Kurs
2–3 år Lördagar kl 09.30 Born to move Boka dig här
4-5 år Lördagar kl 10.15 Born to move Boka dig här
6-7 år Tisdagar kl 17.15 Born to move Boka dig här
8-10 år Söndagar kl 09.30 Dance IT Boka dig här
11-13 år Söndagar kl 10.30 Dance IT Boka dig här

VAREKIL

Ålder Dag Tid Kurs
4-5 år Söndagar kl 09.30 Born to move Boka dig här
6-7 år Söndagar kl 10.20 Born to move Boka dig här
8-10 år Lördagar kl 11.40 Dance IT Boka dig här
11-13 år Lördagar kl 12.40 Dance IT Boka dig här

STENUNGSUND

Ålder Dag Tid Kurs
2-3 år Söndagar kl 09.30 Born to move Boka dig här
4-5 år Söndagar kl 10.15 Born to move Boka dig här
6-7 år Söndagar kl 11.10 Born to move Boka dig här
8–10 år Söndagar kl 12.10 Dance IT Boka dig här
11-13 år Söndagar kl 13.05 Dance IT Boka dig här

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

Personlig träning »

Bli medlem

Med en mängd olika medlemskap är det enkelt att hitta rätt träningskort för dina behov och önskemål.
STC - Träning för alla

Våra medlemskap »
Sidan laddar