https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/facc88rgelanda.jpg

Grattis Färgelanda

På fredag slår STC upp portarna till sin första klubb i Färgelanda. Här erbjuds människor i alla åldrar möjlighet att träna dygnet runt. Utbudet är komplett och innehåller såväl styrke- och konditionsträning som inspirerande gruppträning.

– Det känns jättespännande och det har varit otroligt roligt att utveckla denna träningsanläggning tillsammans med fastighetsägaren. Nu ser vi fram emot invigningen på fredag klockan 12, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Under fredag och lördag håller STC öppet hus och bjuder in till fri träning i lokalerna. Alla får chansen att bekanta sig med vad klubben har att erbjuda.
– Vi är stolta över resultatet och vill verkligen visa upp klubben. All träningsutrustning kommer från Cybex, en världsledande leverantör. Precis som på våra övriga klubbar kommer glädje, passion och gemenskap vara våra ledord i verksamheten, säger Antoni.

Det är fastighetsägaren Jolsäters fastighets AB som ansvarat för byggnationen.
– Det har gått väldigt snabbt och det är tack vare skickliga samarbetspartners. Vi startade 12 augusti och på fredag är det således dags för invigning. Vi är väldigt positiva och känner att STC kommer att fylla en viktig roll i Färgelanda. Det finns inget liknande i den här klassen och vi hoppas att klubben blir en naturlig mötesplats för ortsborna, säger Jonas Olsson.

STC öppnar på Håbynvägen 11 bredvid Granngårdens lokaler.

 

 

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar