https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/05/mariestad-678x381.png

Grattis Mariestad

En av Sveriges snabbast växande friskvårdskedjor öppnar snart i Mariestad. Den 30 september öppnar STC en modern klubb på Förrådsvägen 3, granne med Avonova företagshälsovård.
– Tillsammans bildar vi ett friskvårdscenter på över 1100 kvm. STC kommer att erbjuda gym, kondition, gruppträning och virtual training, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

STC grundades 1998 i Kungälv och har växt stadigt sedan starten. Kedjan närmar sig 60 klubbar och har ett starkt fäste i regionen. Öppningen i Mariestad blir klubb nummer 16 i Skaraborg.
– Det har gått undan sedan vi etablerade första klubben i Skara. Våra mjuka och personliga värderingar passar bra in i den kultur som finns utanför storstadsregionerna. Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet och konceptet idag handlar mycket om att erbjuda träning på medlemmarnas villkor. Det innebär att du ska kunna träna vad du vill, när du vill och vi ska alltid finnas nära, säger Antoni Kutics.

STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. All träningsutrustning kommer från världens största maskinleverantör, Life Fitness. Värdeorden som präglar klubbarna är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är inte bara en oas för träning, utan för många av medlemmarna är klubben också en viktig mötesplats i vardagen.

Under de kommande tre åren kommer STC också att expandera kraftigt i södra Sverige. Målet är att kedjan ska omfatta 75 klubbar 2022.

Mer info:
Antoni Kutics
0707-70 70 73

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar