https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/06/klubb-678x381.jpg

Lifeclub i Götene blir STC

Från och med 1 september byter Lifeclub i Götene kostym till STC. Det är ett led i strategin att vara ett av Västsveriges snabbast växande friskvårdsföretag i allmänhet och Skaraborg i synnerhet.


Götene är en viktig centralort på vår klubbkarta över Skaraborg. Det är redan idag en fin anläggning med fantastiskt motiverad personal. Det ska bli jättekul att få jobba tillsammans med dem. Självklart blir det många fördelar för medlemmarna när klubben nu ansluter till en större kedja. Vårt utbud och nätverk av världsledande leverantörer inom friskvård blir ett stort plus. Redan idag erbjuder vi Lifeclubs medlemmar möjligheten att träna på valfri STC-klubb. Samtidigt har våra medlemmar chansen att träna i Götene om de skulle ha vägarna förbi, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.


STC Götene är en komplett friskvårdsanläggning om 1500 kvm med allt från styrke- och konditionsträning till gruppträning och relax.
– Deras inställning om att se varje medlem som en unik person gillar jag. Vi delar samma värderingar och våra värdeord glädje, passion, proffsighet, personligt och gemenskap kommer passa in fint här, avslutar Antoni Kutics.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

Personlig träning »

Bli medlem

Med en mängd olika medlemskap är det enkelt att hitta rätt träningskort för dina behov och önskemål.
STC - Träning för alla

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar