https://www.stc.se/wp-content/uploads/2014/05/nu-byter-vi-om-678x381.jpg

Nu byter vi om!

Utveckling kräver ständig förnyelse. Vi byter kläder, vi byter frisyr, vi byter bil… Under 2014 byter vi varumärke. Skiftet kommer att ske successivt med en tydlig start 15 maj, då hemsidan profileras om och omskyltning påbörjas på våra klubbar.

Vår nya logotype är STC Training Club (Sport Training Club) – ett modernare utförande som tydligt signalerar vår identitet och verksamhet. Vårt nya varumärke ska uppfattas positivt och som ett steg framåt – nytt och fräscht. Innehållet på våra klubbar, värderingar och inriktning förändras inte. Tvärtom vill vi förstärka och förädla vårt framgångsrika koncept som gjort oss till ett ledande företag i friskvårdsbranchen. I centrum står alltid våra värdeord Glädje, Passion, Personlighet och Proffsighet samt vårt femte som nu blir officiellt Gemenskap.
Hur påverkas du som medlem?
Målet är att du ska uppfatta vår nya kostym som positiv och inspirera dig till fortsatt träning. Det här är vårt sätt att bidra med ny energi. Vi tror att all förnyelse och förändring innebär en förbättring. Rent formellt påverkas du inte. Företaget som du har avtal med är detsamma som tidigare. Vi har bara bytt fasad…

Vi hoppas att vår omprofilering medför en ökad klubbkänsla, där vi träffas, trivs och tränar tillsammans så fort det ges tillfälle.

Har du frågor om STC Training Club är du välkommen att höra av dig till oss. Du hittar kontaktinformation till respektive klubb på vår hemsida. Ingen fråga är för liten eller för dum.

stc heading image

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

Personlig träning »

Bli medlem

Med en mängd olika medlemskap är det enkelt att hitta rätt träningskort för dina behov och önskemål.
STC - Träning för alla

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar