https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/konvent-678x381.jpg

Passionerat och energifyllt konvent

#BEYOURPASSION2017 – lördagens personalkonvent blev en fullträff.
Det blev en dag fylld med energi, passion och gemenskap.
– Känslan är att alla insåg att vi är en del av något större, säger koordinator Linda Ullmå.

STC:s första kapitel skrevs i just Rollsbo och med sina 4000 kvm samt 5000 medlemmar är anläggningen idag kedjans största. Därför var det inte svårt att välja plats för det första gemensamma STC-konventet som lockade inte mindre än 300 personal från hela Västsverige.
– Det var oerhört inspirerande att vi fick en sådan respons och spontant känns det som att alla reste hem med förnyade krafter, säger Linda Ullmå.

#BEYOURPASSION2017 innehöll 27 olika pass, teoretiska och praktiska, tre föreläsningar samt ett gemensamt föredrag av Farhad Jabbaris, vd för Technogym.
– Hans egen berättelse om att ta sig igenom motgångar och till sist nå sitt mål fascinerade oss alla, men också budskapet om att vi alla, oavsett roll på STC, kan bidra till kedjans mål. Gemensamt bidrar vi till våra befintliga och potentiella medlemmars upplevelse hos oss, därför måste alla vara professionella, säger Linda Ullmå och tillägger:
– När vi samlar personal från så många olika platser blir det också en spännande mix. Jag tror särskilt att de som kommer från mindre klubbar känner att de är en del av något större. Gemensamt har vi vår stora drivkraft, passionen för träning och inte minst lyckan att få bidra till att människor mår bättre.
Farad Jabbaris slog också ett slag för kärnan i STC.
– Vet ni att det vi egentligen säljer är ”tid”. Ett enskilt träningspass förlänger enligt forskningen livet med 20-25 minuter och en cigg förkortar livet med sju minuter. Det kan vara värt att ta med sig som argument för den som som inte anser sig ha tid att träna, sa han.

Nu väntar en omfattande utvärdering av konventet – för att förhoppningsvis kunna staka ut riktningen för en uppföljning i framtiden.
Konventet genomfördes i samarbete med Les Mills som passade på att hålla sina kvartalsutbildningar i Rollsbo. Här gavs bland annat möjlighet att prova på nyheten Basis ball.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar