https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/04/karlstad-bild-678x381.jpg

STC fortsätter satsa i Värmland

Två nya klubbar färdigställs

Friskvård och träning ligger i tiden. STC fortsätter sin positiva satsning i Värmland. I augusti öppnar kedjan nytt i Hammarö och i oktober är det premiär i Kil.

STC har sedan tidigare etablerat två klubbar i Karlstad. Nu väntar nästa steg i expansionen. 30 augusti öppnar STC en komplett och modern träningsanläggning i den tidigare lokalen för ICA Lövnäs. På Industrigatan i Kil får alla träningssugna vänta till 30 oktober innan det blir dags för invigning. Efter dessa nyöppningar erbjuder STC fyra klubbar i Värmland och 50 i Sverige.
– Vi tror på region Värmland. Karlstad är något av huvudstad där många jobbar, vilket innebär att de som pendlar från Hammarö och Kil nu kan träna både på hemmaplan samt med arbetskollegor i anslutning till jobbet. Det blir alltid nära till gymmet och det tror vi är viktigt för att hålla uppe träningsfliten, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.

– Det är fantastiskt att se hur klubbarna växer fram. Vi har verkligen inte sparat på krutet, varken när det gäller materialval, interiör eller standard på utrustning. Det blir två toppmoderna träningsanläggningar med allt du kan begära för att komma i bästa form, säger Antoni Kutics och fortsätter:
– Vi på STC är övertygade om att hälsan är nummer 1 för alla. Därför försöker vi inspirera fler att träna mer. Fördelarna är många. Kroppen mår bättre av att vara i god kondition, det påverkar ditt humör och du sover bättre. När du tränar frigörs endorfiner som lindrar smärta, vilket är bra inte minst på äldre dagar, berättar Antoni Kutics.

All träningsutrustning kommer från Cybex, branschens och världens ledande leverantör. Kondition och styrketräning kombineras med gruppträning i absolut världsklass. Med hjälp av den digitala tekniken och jättelika skärmar kan förinspelade pass ledas virtuellt. Träningen startar när ni trycker på ”play”.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar