https://www.stc.se/wp-content/uploads/2019/06/namnlocc88st-4-678x381.jpg

STC förvärvar Worldclass Katrineholm

STC, en av Sveriges snabbast växande friskvårdkedjor, tar över Worldclass Katrineholm. Kedjan har nu 85 klubbar från Ystad i söder till Åre i norr.
– Målet är att bli helt rikstäckande inom tre år och Södermanland var fram till nu en av våra vita fläckar, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

I dagarna blev det klart att STC förvärvar Worldclass Katrineholm. Det är en mycket välskött och centralt placerad klubb med stor utvecklingspotential. Förvärvet ligger i linje med kedjans starka expansionsplan.
– Det här blir vår första klubb i Södermanland, men tanken är att fortsätta växa i denna region. Katrineholm blir en bra språngbräda. Här tar vi över en fungerande och modern verksamhet med kompetent personal. Det kommer vi ha stor nytta av framåt, säger Katarina Andersson, vd.

I en allt mer stillasittande vardag blir regelbunden träning och rörelse avgörande för att förbättra folkhälsan. STC tänker ta en ledande position för att inspirera fler att röra sig mer.
– Det är en utmaning som vi har valt att anta. Vi gör vårt bästa för att erbjuda en optimal och prisvärd träningsupplevelse i attraktiva lokaler med toppmodern utrustning. Dessutom fokuserar vi hårt på de mjuka värdena och hos STC är det glädje, passion och gemenskap som präglar våra klubbar, säger Antoni Kutics.

STC grundades 1997 och har ett starkt fäste i Västsverige. Träningsutbudet vänder sig till människor i alla åldrar, allt från gruppträning till styrka och kondition. På senare år har även ett stort fokus lagts på funktionell träning. Kedjan jobbar uteslutande med världsledande leverantörer som till exempel Cybex och Les Mills. Tidigare i år genomfördes ett samgående mellan STC och Sportsgym som förfogade över 20 klubbar i norra Sverige.
Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar