https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/08/2-678x381.jpg

STC har landat i Björkekärr

STC, en av Västsveriges snabbast växande friskvårdskedjor, har landat i Björkekärr.
Den mysiga klubben på Smörslottsgatan har renoverats och fått en toppmodern maskinpark.
– Vi samarbetar bara med världsledande leverantörer och det gör att standarden är hög även på våra lite mindre klubbar, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.

Sport Training Club, STC, är på stadig frammarsch i Västsverige. Snart öppnar klubb nummer 40 och i Göteborg har kedjan för tillfället sex träningsanläggningar. I Björkekärr tog STC över den tidigare Life-klubben och här erbjuds nu ett komplett gym med bra tillgänglighet.
– Tanken med våra mindre klubbar är att vara just nära och tillgängliga. Det är inte ovanligt att människor har fler gymkort idag. De kanske tränar på en större klubb ett par gånger i veckan, men vill också kunna sticka ner en snabbis efter jobbet och göra ett ryck. Då är närheten nummer ett, säger Antoni Kutics:
– Andra tycker att det räcker att träna kondition och styrka. För dessa människor är ett gym som vårt i Björkekärr allt de behöver. Det är dessutom oerhört prisvärt.
Träningsbranschen är under stark utveckling och konkurrensen mellan alternativen stor. Det är inget som oroar Antoni Kutics.
– Andelen människor som tränar ökar stadigt. Det är idag så nära en självklarhet man kan komma. Ju fler som marknadsför och pratar om träning desto bättre. För oss gäller det att bevara vår nisch som träningsföretaget med en tydlig tyngdpunkt på de mjuka värderingarna. För oss är glädje, passion och gemenskap det absolut viktigaste på klubbarna. Våra medlemmar ska verkligen känna att det är skillnad att träna hos oss, säger han.
Den senaste tidens expansion i framför allt Skaraborg och Karlstad gör att STC snart finns representerat på 40 platser, men tack vare ett unikt samarbete med Klubb Sverige kan STC:s medlemmar träna ytterst förmånligt på över 200 klubbar i Sverige.
– Ja, det är en riktigt bra ”deal” och möjlighet som våra medlemmar har. Det är perfekt för de som är ute och resor. I regel hittar man alltid ett gym som är kopplat mot Klubb Sverige och då fungerar STC:s medlemskort utmärkt även där. Du betalar endast en mindre administrationsavgift om 6 kronor, sen är det bara att träna på som vanligt, säger Antoni Kutics.
Planen för Göteborg innehåller också fler klubbar.
– Vi tittar ständigt på nya lägen och fastighetsägarna är inte sena att erbjuda förslag. Om förutsättningarna är rätt tvekar vi aldrig att slå till, avslutar Antoni Kutics.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar