https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/12/asa-678x381.jpg

STC öppnar i Åsa

Ett modernt expressgym vid ICA Supermarket i centrala Åsa.
STC öppnar 25 februari lagom till vinterträningen.
– Ett samhälle med 6000 invånare ska självklart ha ett eget gym, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.

Att ha nära till gymmet är en förmån och något som gemene man uppskattar. När lokalen på Stationsvägen 15 i Åsa blev dök upp var beslutet enkelt för STC.
– Vi vill vara nära människor och lokalen lämpar sig perfekt för en basklubb med fokus på styrke- och konditionsträning. Öppettiderna blir bästa tänkbara, det vill säga dygnet runt, säger Antoni Kutics.
STC växer i rask takt och Åsa är bara en i mängden av alla nyetableringar.
– Sedan Novax kom in som delägare har vi fått helt andra förutsättningar. Just nu genomför vi ett antal strategiska öppningar runt Göteborg, till exempel i Kållered och Hisings Backa. Vi är dessutom på gång i Skåne, men blickarna är också riktade mot huvudstaden. Vårt koncept har slagit väl ut och vår inriktning på klubbar med stark personlighet där glädje, passion och gemenskap tydligt framgår är uppskattat, kommenterar Antoni Kutics.

För mer info:

Antoni Kutics
0707-707073
antoni@stc.se

Fakta STC
En av Sveriges ledande friskvårdskedjor med över 50 träningsklubbar. Företaget sysselsätter cirka 900 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Vårt utbud av gruppträning baseras delvis på program från världens största leverantör, Les Mills. STC står för Sport Training Club.

Om Novax
Novax är en aktiv och långsiktig investerare som i partnerskap med entreprenörer utvecklar lönsamma bolag med god tillväxtpotential. Utöver STC har Novax ägarintressen i bland annat följande bolag; Academic Work, ApoEx, ApoHem, Concept, Datema, DesignTorget, EMG, Filippa K, Hyper Island, Lagerhaus och RCO. Se www.novax.se för ytterligare information. Novax ingår i familjeägda Axel Johnson-koncernen tillsammans med Axel Johnson International, Kicks, Martin & Servera, Skincity, Åhléns samt delägda börsnoterade Axfood och Dustin. Koncernens konsoliderade nettoomsättning uppgick år 2017 till cirka 77 miljarder kronor och tillsammans har verksamheterna cirka 20 000 anställda. Axel Johnson-koncernen ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj. Se www.axeljohnson.se för ytterligare information.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar