https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/10/inlagg-678x381.jpg

STC öppnar i Hisingsbacka

Den 1 februari 2019 öppnar STC en helt ny träningsanläggning på Rimmaregatan 3 i Hisingsbacka. Det blir träningskedjans sjunde klubb i Göteborg och nummer 52 i landet.
– Det är ett tätbebyggt område med behov av en nära och komplett arena för träning. Vår strategi är att vara tillgängliga och nära människor i vardagen, säger etableringsansvarige, Antoni Kutics.

Ett stenkast från Selma Lagerlöfs torg etablerar gymkedjan STC en komplett och toppmodern träningsanläggning. Fastighetsägaren Ytterbygg färdigställer nu Post Nords och övriga hyresgästers tidigare lokaler om hela 1800 kvm för alla former av träning. Det blir en anläggning utöver det vanliga och med träningsutrustning från branschledande leverantörer. Gym, kondition, gruppträning och stora ytor för funktionell träning. Det blir stort, fräscht och modernt med träningsutrustning och gruppträning i världsklass. STC Selma kommer att erbjuda bästa tänkbara tillgänglighet och ett stort antal fria parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.
– Det blir en klubb där vi tränar, träffas och trivs över generationerna. Förutsättningarna är fantastiska och vi ser redan fram mot premiären, säger Antoni Kutics.

För ytterligare information kontakta:
Katarina Andersson, VD STC, katarina.andersson@stc.se
Antoni Kutics, antoni.kutics@stc.se 0707-70 70 73

Fakta STC
En av Sveriges ledande friskvårdskedjor med över 50 träningsklubbar. Företaget sysselsätter cirka 900 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Vårt utbud av gruppträning baseras delvis på program från världens största leverantör, Les Mills. STC står för Sport Training Club.

Vill du bli medlem redan idag? Teckna dig på vår Presale.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar