https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/10/inlagg-678x381.jpg

STC öppnar i Partille Port

Träningskedjan STC öppnar en ny spektakulär träningsanläggning i Partille Port.
Stora panoramafönster, sju meter i takhöjd och den senaste träningsutrustningen.
– Vi ser ett stort behov av en toppmodern klubb som fokuserar både på kropp och själ, säger företagets etableringsansvarige, Antoni Kutics.

STC fortsätter att expandera i Göteborgsregionen. Den 1 september väntar premiäryra i Partille. Just nu bygger PEAB en av STC:s mest spektakulära klubbar hittills. Det blir en komplett anläggning med allt inom träning och lokalerna omfattar hela 1480 kvm med en takhöjd på sju meter. Här kommer medlemmarna att erbjudas en fräsch interiör, toppmodern träningsutrustning och stora luftiga utrymmen för bland annat funktionell träning.
– Vi samarbetar med Life Fitness som är världens ledande leverantör av träningsutrustning. Samma sak gäller vårt rika utbud av gruppträning som är baserat på Les Mills, även de är världsledande i sin genre, säger Antoni Kutics.

Glädje, passion och gemenskap är viktiga värdeord för STC. Det handlar om att få människor att träna, träffas och trivas över generationerna.
– Vi jobbar målmedvetet med de mjuka värdena. Glädje, passion och gemenskap präglar alla våra klubbar. Vår ambition är att kunna erbjuda alla som besöker oss någon form av träning. Fysisk aktivitet i en vardag som blir allt mer stillasittande är a och o för ett långt och lyckligt liv. Det gäller alla, gammal som ung, säger Antoni Kutics.

För mer information:
Antoni Kutics, etableringsansvarig, 0707-70 70 73, antoni@stc.se

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar