https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/09/namnlocc88st-1-3-678x381.png

STC tar över Optimal Träning

Kasernhöjden, 15-huset i city och nu Bryggudden inre hamn. STC öppnar sin tredje klubb i centrala Karlstad. Sedan tidigare pågår bygget av STC Hammarö och en helt ny klubb i Kil.

STC Training club breder ut sig I Värmland i allmänhet och Karlstad i synnerhet. I dagarna blev det klart att friskvårdsföretaget tar över Optimal Tränings lokaler på Bryggudden, Tynäsgatan 2. Det innebär att befintliga medlemmar nu ges möjlighet att träna på alla STC-klubbar i Värmland. Ett inpasseringskort hämtas i receptionen på Bryggudden. Övertagandet på Bryggudden sker omgående.

– Verksamheten fortsätter precis som tidigare, den enda skillnaden är att medlemmarna nu genom konvertera till STC får möjlighet att träna på samtliga fem klubbar i Värmland, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.
Just nu pågår ett intensivt byggande av ytterligare två kompletta träningsanläggningar. 30 augusti är det premiär i Hammarö Lövnäs och 30 oktober öppnar STC i Kil.

Förvärvet av Bryggudden gör STC:s ”Värmlandskort” med möjlighet att snart träna på fem olika klubbar i regionen ännu mer värdefullt.
Klicka här för att köpa värmlandskortet.

För mer information
Antoni Kutics
0707-70 70 73

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar