https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/04/karlstad-bild-678x381.jpg

STC tar plats i söder

Expansionstakten ökar.
STC planerar att öppna nio nya klubbar under tre år i Skåne.
Först ut är Eslöv Flygstaden med premiär 30 december i år.

Intresset för träning och hälsa fortsätter att breda ut sig. Allt fler strävar efter en hälsosammare livsstil, där regelbunden träning är en självklarhet i vardagen. Gymbranschen är därför inne i en expansiv fas och STC tillhör en av Sveriges snabbast växande träningskedjor. Företaget passerar snart 60 klubbar och har hittills haft ett fokus på Västsverige. De kommande tre åren med start i december 2018 etablerar STC minst nio nya träningsanläggningar i Skåne.

– På sikt omfattar vår expansion ännu större delar av södra Sverige, men det känns bra att ta ett samlat grepp om Skåne. Vi har hittat bra partners att jobba tillsammans med, vilket gör att vi kan etablera i hög takt. Vår affärsidé om att erbjuda personliga klubbar som präglas av glädje, passion och gemenskap kommer att stå sig stark, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

30 december 2018 öppnar STC sin första klubb i Skåne, Eslöv Flygstaden vid Coop Forum. Det blir en komplett anläggning om 1500 kvm med allt inom kondition-, styrke- och gruppträning. Ett drygt halvår senare är det premiär i Eslöv centrum på Västerlånggatan. Här kommer det även att finnas tillgång till den populära racketsporten paddel. Vid Ystad Arena görs en storsatsning i samarbete med Sweden of Paddel. Gemensamt öppnas en 4000 kvm stor träningscenter. 2000 kvm för gym, kondition och styrka samt funktionell träning. Lika stort utrymme ges för sex paddelbanor.

– Intresset för paddel ökar kraftigt i Sverige och behovet av nya banor är stort. Att bygga dessa i anslutning till träningsanläggningar skapar en spännande dimension och ett mervärde för medlemmarna, avslutar Antoni Kutics.

För mer information:
Antoni Kutics
0707-707073
antoni@stc.se

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar