Personlig träning på STC

Personlig träning på STC

Effektivare träning med PT

Vad har du för mål med din träning? Vill du bli mindre genom att tappa vikt och forma kroppen? Bygger du för att få mer kraft och volym? Är ditt fokus att få upp fart och energi? Eller är det en kombination?

Oavsett vad dina mål är kan en personlig tränare göra underverk och ta dig snabbare och säkrare till målet. En PT hjälper dig att avancera och maximera din träning utefter dina förutsättningar. Förutom handledning och coachning på gymmet så får du även en hel del inspirerande och nyttiga råd som hjälper dig i vardagen.

Kickstarta din träning

PT Kickstart - flygande start för dig som aldrig tränat med PT på STC

För dig som aldrig tränat med en PT på STC förut har vi ett perfekt erbjudande för att du ska komma igång och få en effektiv, kvalitativ och säker träning som ger resultat.

Förutom själva träningen och coachningen på gymmet hjälper din PT dig även med kostråd och tips för din vardagsmotion.

Ingår i PT Kickstart:

 • 3 PT-timmar​ med lic. personlig tränare*
 • Personligt träningsprogram

Pris 1400 kr för 3 st PT-timmar

*PT Kickstarts 3 PT-timmar är giltiga i 2 månader från köpet. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter.

Kickstarta din träning

Boka PT Kickstart redan idag!

Skicka in en intresseanmälan och få återkoppling av Personlig tränare på den STC-klubb som du väljer i formuläret.

*
*
*

PT för alla behov och önskemål

Priser, paket och erbjudanden

Olika människor har olika förutsättningar och föredrar att träna på olika sätt. Därför har vi på STC flera behovsanpassade erbjudanden på många av våra klubbar runt om i Sverige. Dels kan du välja om du vill köra med PT på egen hand eller tillsammans med andra, dels kan du välja antal PT-tillfällen i våra paket: 1, 5, 10, 25 eller 50. Ju fler tillfällen och deltagare, desto lägre styckpris per timme.

PT Kickstart och PT Solo är för dig som vill träna ensam med hjälp av en PT. PT Duo är för två som vill träna tillsammans med hjälp av en PT. PT Small Group är för er mellan 4 och 10 personer som vill träna i grupp med hjälp av en PT.

Avatar of Kickstart

Kickstart

Pris 1400 kr för 3 tillfällen

Avatar of Solo

Solo

Pris 750 kr/tillfälle

Avatar of Duo

Duo

Pris för två personer, 950 kr/tillfälle​​

Avatar of Small Group

Small Group

Pris från 995 kr/person för 6 tillfällen ​

Detta ingår alltid, oavsett PT-paket:

Våra licenserade personliga tränare skräddarsyr alltid pass och träningsprogram utifrån ditt mål, nuläge och förutsättningar. Det finns alltid ett syfte med varje pass och övning för att du så linjärt som möjligt ska ta dig till dina träningsmål på ett kul, inspirerande och säkert sätt​.

Detta ingår alltid, oavsett PT-paket:

Varför ska man träna med en PT?

 • Du får skräddarsydd träning och träningsplan utifrån dina behov och mål.

 • Din personliga tränare kommer att stötta, pusha och motivera dig längs vägen för att hjälpa dig ta dig dit du önskar. En PT kan även hjälpa dig justera träningen över tid och föreslå nya utmaningar som kan motivera dig framåt.

 • Alla våra personliga tränare på STC är licensierade via FRISK licens vilket säkerställer att träningen är säker, kvalitativ samt utformad för högsta nivå av träningsglädje och inspiration​.

 • En PT kan hjälpa dig förbättra din teknik och rörelser under era träningspass, detta gör att risken för skador minskar men även att du kan maximera resultatet av din träning.

 • Din personliga tränare har stora kunskaper kring träning, kost och hälsa. När du tränar med en personlig tränare kan du rådfråga din PT vad du behöver göra för att nå träningsmålen.

 • Du kan optimera din träningstid tillsammans med en personlig tränare och skapa ett tidseffektivt träningsprogram som ger dig resultat inom kortare tid.

 • Din PT kan även hjälpa dig med att se över din vardagsmotion för att skapa goda rutiner som får dig att må bra och tar dig till målet ännu snabbare.

Boka PT redan idag!

Skicka in en intresseanmälan och få återkoppling av Personlig tränare på den STC-klubb som du väljer i formuläret.

*
*
*

Vanliga frågor & svar

Hur ofta ska man träna med PT? Du väljer själv hur ofta du ska träna med en personlig tränare, vi erbjuder olika paketpriser för antal PT-tillfällen. Tillsammans med din personliga tränare kan ni komma överens hur ofta du bör träna med en PT för att nå ditt önskade mål.

Vad kan en PT hjälpa till med? En PT kan hjälpa dig med många olika behov och önskemål inom träning, dels kan en PT hjälpa dig hitta en bra träningsrutin, men kan också hjälpa till med att ge träningstips kring hur du bygger muskelmassa, går ner i vikt, hittar balans eller att få ny träningsinspiration.

Hur kan jag betala för en PT? Det finns flera olika alternativ för att betala för en PT, antingen kan du betala en totalsumma direkt, delbetala eller använda ditt friskvårdsbidrag.

Personlig Träning går att delbetala enligt följande: ​

 • 5 klipp går att delbetala 2 månader. ​
 • 10 klipp går att delbetala 2 eller 3 månader​
 • 25 klipp går att delbetala 2, 3, 4 eller 6 månader.​
 • 50 klipp går att delbetala 2, 3, 4, 6 eller 12 månader.​

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag när jag bokar PT? Ja, sedan ett par år tillbaka kan du använda ditt friskvårdsbidrag till att investera i Personlig Träning. Kolla upp hur ni arbetar med friskvårdsbidrag på din arbetsplats så hjälper vi dig hitta ett skräddarsytt upplägg som passar just dig​.