3 nivåer – 3 månader

TRÄNINGSPROGRAM

STC x Jenny Fréed

I samarbete med Jenny Fréed, en av Sveriges främsta tyngdlyftarcoacher, har vi tagit fram ett träningsprogram. Träningsprogrammet kommer i tre olika nivåer och genomförs under tre månader. Välj mellan nybörjare, motionär och avancerad.

Håll igång i sommar och se de tre kommande månaderna som en tid för dig att växa och njuta på samma gång. Följ träningsprogrammet där progressiv belastning och utveckling möter träningsglädje.

 

Ladda ner hela träningsprogrammet här.

NYBÖRJARE

"Ett enkelt program på 2 pass/vecka för dig som har begränsat med ork, tid eller kunskap där du kan växa i din roll som tränande och lära känna din kropp i sitt utövande. Begränsat med hopp och fokuserar på det effektiva i det enkla basövningarna. Det här är din chans att gå in i närvaro och locka igång ett intresse och bygga vidare. Efter dessa 3 månader kanske du är redo att kliva upp till nästa program som motionär?"

Ladda ner

MOTIONÄR

"Ett roligt, effektivt och utvecklande program på 3 pass/vecka där du får utmana dig mer tekniskt, explosivt och övergripligt. Knäkontroll möter smidighet och råstyrka. För dig som vill levla upp och pushas extra och njuta av att utvecklas på alla plan."

Ladda ner

AVANCERAD

"Ett program på 4 pass/vecka för dig som vill utmana dig själv lite extra och satsa i sommar. För dig som vill utmanas tekniskt, styrkemässigt och mentalt. Progressiv belastning och utveckling vecka för vecka med variation tekniskt, explosivt, styrkemässigt, knäkontroll och pannben. Framförallt ett program för dig att hitta en ny sida i ditt träningssätt och bryta mönster som får dig att växa."

Ladda ner

Mer om Jenny Fréed

Jenny är en driven entreprenör som driver flera bolag och intiativ inom träning och hälsa. Hon har fokuserat på att bidra till att få in fler kvinnor till styrkevärlden de senaste elva åren med hjälp av sin nischade expertis som tyngdlyftarcoach och som personlig tränare.

Lic. personlig tränare med expertis och största fokus som renodlad tyngdlyftarcoach - olympiska lyft på SM/Elit-nivå som hon själv föddes in och tävlat i sen barnsben och har elit lyftande tjejer som coachas under henne.

Vill du se mer om Jenny Fréed så hittar du henne på sociala medier.