BODYATTACK™

BODYATTACK® är ett intervallsträningspass som främst tränar konditionen. Förkoreograferad träning ger en garanti för att du hänger med och får en effektiv träning. BODYATTACK® innehåller atletiska enkla övningar som knälyft, svikthopp, knäböj och armhävningar. Du kan förvänta dig high impact (hopp), en hög puls och snabba explosiva rörelser.
BODYATTACK® är enkelt och effektivt! Under tre konditionsdelar tränar du kondition och uthållighet. Mellan varje konditionsdel ligger en styrkedel som samtidigt ger dig en aktiv återhämtning.

Till bokningen

Fördelar

  • Förbättrar din kondition och ökar hållfastheten i senor, ligament och skelett. Du får en allmän förbättring av hälsan.
  • Förbrukar mängder av kalorier
  • Gör din kropp starkare
  • Ökar din allmänna kondition och uthållighet som du har nytta av när du utövar andra högenergisporter, som tex fotboll och tennis
  • Förbättrar din koordinationsförmåga och skicklighet
  • Gör din bål starkare genom mag- och ryggträning
  • Förbättrar skelettets hållfasthet och täthet
  • Ökar din hjärt- och lungkapacitet

Hur ofta ska jag gå på passet?

Vila minst en dag mellan dina BODYATTACK®pass. För att få bra resultat av din träning – försök att vara med på två BODYATTACK®pass per vecka.

Passar BODYATTACK™ mig?

Du anpassar själv ditt BODYATTACK®pass utefter din förmåga. Instruktören kommer att ge dig alternativ, t e x om du vill jobba högt och explosivt eller lågt och hårt. Alla som har en hyfsad grundkondition kan vara med på BODYATTACK®. Har du en medelgod koordinationsförmåga klarar du av ett BODYATTACK®pass eftersom rörelserna är enkla och kombinationerna korta. Första gången kanske du inte hänger med på allt, men eftersom vi kör samma upplägg på passet kommer du snart att komma in i det och du kan känna dig trygg. Varje kvartal byts passet ut mot nya övningar och ny musik.

Boka BODYATTACK™

Ale / Kungälv / Lilla Edet

Göteborg

Halland

Jämtland

Skaraborg

Skåne

Stenungsund / Tjörn / Orust

Södermanland

Trestad

Värmland

Västernorrland

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar