Dans/Rytm

Boxmix 25 min
En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer blandas med styrka och uthållighet för ben och säte med din egen kropp som motstånd. Enkel och tuff träning som ger mersmak!

Dancefever 25 min
Dancefever består av tema-klasser i olika dans, musikstilar, alltifrån Michael Jackson, Bollywood, Funk till Grease och många många fler.
Välj din favorit, så ses vi på dansgolvet!

Dansa Afro 25 min
Här får du njuta av stora härliga rörelser som är inspirerade av afrikansk dans. Afrikanska rytmer och en enorm rörelseglädje symboliserar FortGjort Dansa Afro. Här finns inget rätt eller fel! Blunda och njut.

Dansa Mix 25 min
Här behöver du inte välja! I FortGjort Dansa Mix får du det bästa av allt. Rör dig och dansa loss till nya och gamla favoritlåtar. Musikens karaktär sätter prägel på dansrörelserna.

Dansa Zamba 25 min
En träningsstund fylld av glädje och energi! I FortGjort Dansa Zamba förflyttar du dig till varmare breddgrader och släpper loss höfterna till latinamerikanska rytmer. Detta är träningsglädje på högsta nivå.

Pulsjympa 25 min
FortGjort Puls Jympa ökar eller bibehåller din kondition och du får även en högre förbränning i kroppen av de pulshöjande rörelserna och övningarna. Lika enkelt som traditionell gympa fast med en kreativ touch och ännu mer fartfyllt.
Som alltid när det gäller FortGjort Träning bestämmer du själv nivån på dina rörelser/övningar allt utifrån dina egna förutsättningar och önskemål. Kan din kropp och om du vill så ges du möjlighet till att både hoppa och jogga i en del övningar.
Den enkla uppbyggnaden av klassen ger dig stora möjligheter till mycket svett och det underhållande upplägget ger dig mycket skratt, denna klass är ett måste i din träning.

Step/Styrka 25 min
FortGjort Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning för hela kroppen.
Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Här får du mycket träning på kort tid.

Till bokningen

Boka Dans/Rytm

Ale / Kungälv / Lilla Edet

Göteborg

Halland

Skaraborg

Skåne

Stenungsund / Tjörn / Orust

Trestad

Värmland

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar