Gym & styrketräning

cybex logo

Vårt val av träningsmaskiner grundar sig på vetenskapliga sanningar från omfattande forskning av den mänskliga fysiologin och biomekanismen på bland annat Cybex forskningsinstitut CRI. Cybex styrketräningsmaskiner producerar resultat vad det gäller snabbare viktminskning, ökad styrka och bättre idrottsliga prestationer. STC har kontinuerligt introducerat nyheter inom träning och hälsa. Våra träningsmaskiner är utvalda och selekterade så att träningen ska fungera för alla, oavsett ålder eller fysiska hinder. Att kunna träna med bästa ergonomiska förutsättningar är en självklarhet och därför måste maskinerna vara kvalitetssäkrade. Cybex Eagle är den bästa styrketräningsutrustningen i branschen utformad för er som vill ha det bästa och som användare som kräver det mesta.

Varför väljer STC Cybex?

Medical Background – Medicinsk bakgrund
Cybex ursprung är från medicinsk träning. De har utvecklat och konstruerat maskiner för att mäta kraft/styrka och explosivitet. Dessa kunskaper har de senare fört över till maskiner för att träna upp kroppen på samma sätt. Cybex har ett eget forskningslabb, goda kunskaper inom området och en fast beslutsamhet att bygga de bästa maskinerna ur ett funktionellt perspektiv. (Funktion före design – inte tvärtom).

Legend in the industry – Lång erfarenhet.
Cybex grundades i New York på 1960-talet. Deras första maskin var en testmaskin för att mäta bestyrka vid olika vinklar och hastigheter. All forskning och utveckling sker i bolaget och de har lång gedigen erfarenhet och kunskap om hur maskiner skall konstrueras och byggas för bästa funktion.

Made in USA!
All tillverkning sker i egen regi i deras egna fabriker i Minneapolis och i Boston. Totalt sett är det över 50 000 kvm yta där såväl produktion som montering sker innan produkterna skickas ut till över 60 olika länder. Cybex har inte som mål att vara störst i branschen – däremot vill de vara bäst i branschen.

Fördelar med styrketräning

  • Stärker kroppen och därmed minskar skaderisken i framtiden för rygg, leder och ligament.
  • Hållningen förbättras.
  • Din förbränning och ämnesomsättning ökar avsevärt.
  • Har du ett jobb som kräver tunga lyft och mycket funktionella rörelser är styrketräning viktigt så att du inte skadar dig.
  • Detsamma gäller om du har ett stillasittande jobb, du måste stärka upp din rygg, axlar och bål om du sitter hela dagarna.
  • Din sömn, dina matvanor, din hy och ditt hår mår bättre av regelbunden konditions- och styrketräning!.
  • Du utsöndrar ett hormon, endorfiner, vid intensiv träning – ett glädjehormon som gör att du blir glad och lycklig!
  • Träning på gym är en stor social faktor idag som gör att du får en social och trevlig stund med dina nya eller gamla vänner.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

Personlig träning »

Bli medlem

Med en mängd olika medlemskap är det enkelt att hitta rätt träningskort för dina behov och önskemål.
STC - Träning för alla

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar