Welcome to our playground

Welcome to our playground

Vi vill förbättra folkhälsan genom träning.

Vår affärsidé är enkel, vi vill förbättra folkhälsan genom träning och rörelse. Därför sedan starten 1998, har vi hela tiden haft ambitionen att skapa inspirerande gym där människor i alla åldrar kan träffas och träna till ett friskare liv.

Vårt utbud

Vi tror på mångfald och att alla människor i alla åldrar oavsett bakgrund har det gemensamma målet att leva ett längre och friskare liv med hjälp av träning. Därför har vi utvecklat ett brett träningsutbud där det finns någonting för alla. Vi tror att receptet för ett lyckligt och hälsosamt liv oavsett ålder är träning och rörelse kombinerat med mycket svett och härliga skratt.

Utforska vårt utbud
Vårt utbud

Var finns STC?

Vi har gym från Ystad i söder till Åre i norr där glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap präglar gymmen och vardag i en härlig miljö. Vårt samhällsåtagande som företag och friskvårdsleverantör sträcker sig längre än att öppna upp dörrarna för människor som önskar träna. Vi tror nämligen på gemenskap och designar därför våra gym till mötesplatser där man naturligt kan umgås över generationer.

Hitta din närmsta klubb
Var finns STC?

Medlemskap

Som medlem hos STC har du möjlighet att anpassa ditt medlemskap utifrån ditt träningsintresse och mål så att du får de bästa förutsättningarna för att lyckas. Som medlem har du även möjlighet att ta del av specifika erbjudanden och såklart fri tillgång till vår Online Training.

Bli medlem
Medlemskap