Vill du göra en livsstilsförändring?

Vill du göra en livsstilsförändring?

Kom i form med Weight Trainers viktminskningsprogram

Tillsammans med en personlig tränare får du verktygen att nå ditt mål och ett långsiktigt resultat! Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet och tränar i ”PT-small group” två gånger per vecka. Du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Under 12 veckor med start vecka 11 hjälper vi dig att skapa grunden för nya, sunda vanor och hitta ditt träningsupplägg som ser till att du når ditt mål.

I 12-veckorsprogrammet ingår:

Enskild introduktion till Weight Trainers koncept Sitt ner i lugn och ro och prata med en Weight Trainer-coach om upplägget.

8 coachträffar Med fokus på resultat och framgång. Verktyg för mental styrka.

Träningsprogram Träningsprogram för 12 veckor med övningar som du kan genomföra hemma eller hos oss på gymmet.

24 träningstillfällen i PT-small group Två pass med din Weight Trainer-coach per vecka

Gymkort Under 12-veckorsperioden ingår ett gymkort så att du kan träna gym, kondition och gruppträning när det passar dig.

Personlig kostplan Här lär du dig vad du ska äta för att nå målet.

Vägning och kroppsmätning, samt Hälsoanalys Vi börjar med en Hälsoanalys med vägning och kroppsmätning och detta följs upp under programmet.

Regelbunden uppföljning Du får regelbunden uppföljning och coachning av din Weight Trainer-coach för att nå ditt mål.

Vi bjuder på ett startkit till alla som är med.

Svara på några frågor och motivera kortfattat i formuläret nedan varför just du vill vara med. Vi återkommer då med mer information om upplägget och pris kopplat till detta. Skicka in ditt intresse nedan senast 2022-03-11. Start av gruppen sker v 11. Vänta inte för länge med att göra din intresseanmälan. Grupperna brukar bli fulltecknade. (OBS! Intresseanmälan är inte bindande)

Louise Månson - STC Norrköping

Personlig tränare och Weight Trainer-coach

Avatar of Louise Månson

Louise Månson

louise.manson@stc.se

Gör din intresseanmälan nedan

*
*
*
*
*

Tänk - Njut - Ät - Träna

Weight Trainer har lång erfarenhet av viktminskning och är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du blir coachad av en personlig tränare. Weight Trainers fyra delar Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Personuppgifter

Personuppgifter som hanteras i samband med intresseanmälan kommer att behandlas av STC, som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Genom att delta intresse för Weight Trainer samtycker du till att dina personuppgifter kommer att behandlas av STC för att kunna administrera, samt kontakta dig som intresserad. Uppgifterna kommer bara vara registrerade hos STC under den tid som behövs för att uppfylla dessa ovan angivna ändamål och därefter kommer uppgifterna att förstöras. Om era personuppgifter behandlas i strid med dataskyddsförordningen har ni också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.