Så väljer du rätt träningsresa

Låt inte träningsresultaten ta semester bara för att du gör det, satsa på en träningsresa istället! Men med ett allt större utbud kommer såklart frågan – vilken träningsresa ska jag välja?

Träningscharter – enkelt, solsäkert och varierat Inte en grisfest eller paraplydrink så långt ögat kan nå, men allt som behövs för en aktiv semester under ett och samma tak. Att allt fler charterbolag satsar på att ta in renodlade träningshotell i sitt sortiment har gjort det betydligt enklare att sticka iväg på en veckas träningsresa. Med solsäkra destinationer och tillgång till allt från gym, tennisbanor, cyklar, gruppass och simbassänger är det som upplagt för en varierad vecka med träning och återhämtning i solen – utan att du behöver bry dig om logistiken.

Ansträng dig – inte plånboken Arrangerade träningsresor i all ära, men alla har inte möjligheten att lägga till de extra tusenlapparna en träningsresa kostar. Men misströsta inte, du kan enkelt styra upp en egen! Välj en bergig destination som Madeira eller Gran Canaria (kika efter Camino Reales – kungsleder), packa ner vandringskängorna eller joggingskorna och njut sedan av enastående vyer samtidigt som du får upp pulsen. Eller varför inte hyra cyklar och planera in rutter på ett par timmar varje dag?

Nischade träningsresor i grupp Se semestern som en chans att grotta ner dig i en träningsform du älskar. Numera erbjuds gruppresor i allt från yoga till triathlon eller ridning. Login och grupperna är mindre och leds av duktiga instruktörer. Dessutom varvas ofta pass med föreläsningar, perfekt för att bredda kunskapen ytterligare. Kika på sociala medier – kanske ska just din favoritinspiratör leda en träningsresa?

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.