STC Training Club

STC Training Club

Om STC

Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv.

STC Training Club är idag, 2020 ledande inom svensk friskvård med över 95 träningsanläggningar från Ystad i söder till Åre i norr och sysselsätter över 1200 personer. I september 2018 blev Novax Gym Holding majoritetsägare med målet att öka tillväxttakten. Grundarna är fortfarande kvar som delägare och aktiva i företaget.

Träningsanläggningarna är designade för att tillgodose ett varierat utbud av gruppträning som främst baseras på program från Les Mills, det världsledande företaget inom gruppträning där alla våra gruppträningsinstruktörer och personliga tränare är certifierade och licensierade för att alltid leverera kvalitet.

För oss är vi, personalen den viktigaste ingrediensen för fortsatt utveckling. Därför arbetar vi för att upprätthålla en proffsighet i allt vi gör för att hålla en hög kvalitet på arbetsmiljö och trivsamhet. Systematisk arbetsmiljöarbete i kombination med möjligheten för personal att få sin röst hörd gör STC till en lyhörd och trivsam arbetsgivare.

Vårt samhällsåtagande som företag och friskvårdsleverantör sträcker sig längre än att öppna upp dörrarna för människor som önskar träna. Vi tror på gemenskap och designar därför våra anläggningar till mötesplatser där man naturligt kan umgås över generationer. Ambitionen med vår verksamhet har alltid varit att betraktas som en seriös aktör med ett prisvärt erbjudande, så att alla människor i alla åldrar har rätt förutsättningar att leva ett friskare liv och stärka folkhälsan.

Affärsidé

Passion för träning och att förbättra folkhälsan i världen har alltid varit grunden på STC, och lever vidare än idag.

Vi vill genom ett brett träningsutbud som kännetecknas glädje, passion och gemenskap erbjuda alla människor i alla åldrar träning och rörelse för ett friskare och lyckligare liv. Vårt innehållsrika och prisvärda utbud gör oss till en unik aktör inom friskvårdsbranschen.

Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap präglar våra klubbar och vår vardag i en härlig miljö.

Ledningsgrupp STC

Katarina Andersson

Verkställande direktör

Jens Bergquist

Operativ chef

Antoni Kutics

Etableringsansvarig

Amanda Andersson

Marknadschef

Anna Jarl

Regionchef Skaraborg

Arben Rexhepi

Regionchef Väst

Andreas Claesson Nilsson

Regionchef Syd

Andreas Forss

Regionchef Norr