STC Training Club

STC Training Club

Gymmet nära dig

STC är en av Sveriges största gymkedjor med 215 gym och ett brett träningsutbud inom gym- och gruppträning. Vi erbjuder en modern träningsmiljö, utrustning från världsledande leverantörer och kunnig personal, allt för att skapa den ultimata mötesplatsen för alla människor i alla åldrar. På STC tränar allt från motionärer till elitsatsande idrottsprofiler.

Träningsupplevelse i världsklass

Vi brinner för att skapa inspirerande gymmiljöer där träning blir en naturlig del av din vardag. Våra gym erbjuder två olika koncept som passar olika behov:

Premiumgym

Våra Premiumgym är ofta bemannade och erbjuder fantastiska träningsmöjligheter vanligen tillsammans med loungeytor, kaffehörnor och kostprodukter till försäljning. Här kan du ofta träna både gym och gruppträning. Ta hjälp av en personlig tränare för stöd och vägledning. Här kan du få ut mesta möjliga av din träning och ta del av ett brett och varierat produktutbud.​

Studiogym

Optimalt planerade gym nära bostadsområden och arbetsplatser, här hittar du det som du behöver för din vardagsträning. Gymmets placering gör det enkelt för dig att få in träningen i vardagen!

Gruppträning

Gruppträningspass finns på många av våra gym, vårt utbud sträcker sig från högintensiva HIIT-pass till avslappnande yogastunder. Vi erbjuder både STCs egna koncept och externa koncept, såsom Les Mills.

Personlig träning

Våra personliga tränare kan hjälpa dig som vill utveckla din träning, välj mellan våra olika PT-paket och träna med en PT genom personliga möten eller i mindre grupper. Du kan anlita en PT både på våra bemannade och obemannade gym.

Digitala tjänster

På våra större gym kan du delta i gruppträningspass via våra digitala skärmar och i vår STC-app hittar du Online Training, personligt gymprogram och träningsinspiration.

Vision och värderingar

STC invigde sitt första gym år 1998 i Kungälv vilket blev startskottet på en entreprenöriell resa. Sedan år 2018 ingår STC i Axel Johnson-koncernen genom majoritetsägaren Novax Gym Holding. Vi har över 1500 dedikerade medarbetare och strävar efter att aktivera alla människor i alla åldrar med prisvärd, högkvalitativ och tillgänglig träning.

Vår vision är att möjliggöra ett aktivt och hållbart liv för alla och våra värderingar av glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vägleder oss varje dag. Vi har en stark värdegrund med stort fokus på nöjda, aktiva medlemmar och att utveckla våra medarbetare. Vi är stolta över att vara med och bidra till en bättre folkhälsa i Sverige. ​

LET’S MOVE TOGETHER!

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.

Köp kort
Bli medlem