Köp Powerade Zero – Få fri träning och tävla om årskort hos STC

TÄVLA OM ÅRSKORT HÄR

Vill du provträna på STC?

Med ett brett träningsutbud i en anda som präglas av glädje, passion och gemenskap sätter vi alla människor i alla åldrar i rörelse. Vår drivkraft är passionen för träning och en bättre folkhälsa. Idag är STC en av Sveriges största gymkedjor med över 210 gym från norr till söder.

Provträna fritt i två veckor

Passa på att testa en av Sveriges största gymkedjor i två veckor, inget medlemskap krävs! Under provperioden får du tillgång till hela vårt breda utbud, testa att träna styrketräning, kondition eller gruppträning på STC.

Se kampanjvillkor

Två veckors fri träning

Träna på över 210 gym

Gymträning

Gruppträning

Online Training

STC-appen

0 kr
Provträna fritt i två veckor

Registrera din provperiod här!

Registrera dig online med ditt personnummer och få två veckor provträning, helt kostnadsfritt. När du startat din provperiod, ladda ner STC-appen för att komma in på våra gym, boka gruppträning och mycket mer!

Tävla om årskort på STC genom att fylla i formuläret

Vi tävlar ut två årskort Premium (värde 5737 kr/styck) under perioden vecka 16–24.

Tävlingsvillkor

Anordnare är STC och Coca-Cola Europacific Partners, anställda i dessa företag kan ej vara med i tävlingen. Du behöver vara minst 18 år för att delta i tävlingen. Vinnarna kontaktas via mail vecka 25 till den angivna mejladressen. Vinnarna behöver spara och uppvisa kvitto på sin inköpta Powerade Zero innan vinsten kan levereras. Det går endast att tävla en gång per person. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att fylla i formuläret godkänner du att du har tagit del av och följer tävlingsvillkoren. Du godkänner också genom att fylla i formuläret att du vill motta exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna om STC och träningsinspiration till angiven e-postadress, samt den behandling av mina personuppgifter för direktmarknadsföring som framgår av STCs integritetspolicy, läs den här. Du kan närsomhelst kan avregistrera dig från att motta ytterligare marknadsföring genom att använda avregistreringslänken eller kontakta STC.

Stärk dina vardagssegrar med Powerade

Skapad och först introducerad 1988. Med formulan av kolhydrater, vitamin B6 och livfulla smaker så är det styrka, uthållighet och triumf på flaska.

Fantastisk Powerade-smak, nu helt utan socker.

Powerade Mountain Blast Zero är din uppfriskande kompis, en stilla dryck med den ikoniska Mountain Blast-smaken av blåbär. Med en välsmakande formula innehållande vitamin B6 och elektrolyter, förser den uppfriskning du behöver när du utför lågitensiv träning under korta perioder. Powerade Moutain Blast Zero är en optimal dryck för vardagskonsumenter, ett komplement till vårt Isotonic Core-sortiment för lång och högintensiv träning.

Läs mer om Powerade Zero här

STC-appen – nyckeln till din provträning

När du registrerat din provträningsperiod använder du STC-appen för att komma in på gymmet genom att scanna QR-koden på gymmet. Här bokar du även enkelt dina gruppträningspass och kan ta del av ett personligt gymprogram, mängder av träningstips och Online Training.