3 hälsoböcker för alla

Söker du nya sätt att boosta träningsmotivationen? Varför inte börja i soffan! Här tipsar vi om tre av höstens boknyheter som alla lockar till en hälsosammare vardag.

Mamatastic: träning för mammor Pisha Strindstedt, Paula Rosas

Träningsprofilen Pisha Strindstedt och influencern Paula Rosas har tillsammans skapat en rolig och inspirerande träningsbok för alla mammor. Här varvas övningar med recept och tips och trix för att få in träningen i vardagen. Vi gillar särskilt QR-koderna som gör det möjligt att se övningarna i rörligt format.


Det goda livet: maten som gör skillnad för din hälsa

Tareq Taylor, Sara Ask

Varför vill vi käka chips till filmen och inte en selleristjälk? I dietisten Sara Ask och kocken Tareq Taylors senaste kokbok varvas färgglada och goda recept med forskning och beteendepsykologi. Tvärtemot vad man kan tror blir resultatet en kravlös kompis i köket som ser till att du får i dig massor av godsaker samtidigt som du mår bättre. Vi gillar särskilt receptet på morots- och halloumibiffar.


Hjärnstark junior

Anders Hansen, Mats Wänblad

Här har tipsen från den tidigare Hjärnstark-boken paketerats om för att bli både roligare och mer lättillgängliga. Förhoppningsvis lockar det också ditt barn till att använda springet i benen. För vem vill inte lära sig hur rörelse kan bli till en uppgradering av hjärnan så man tänker snabbare, blir starkare och dessutom blir bättre på att spela datorspel?

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.