Grillad dessert to die for

Sommar betyder grill. För visst blir det mesta godare när det får ligga en stund på grillen? Även dessert får en extra dimension av en stund på grillen. Idag tipsar vi om kanske världens enklaste och godaste efterrätt som är perfekt att göra på grillen, nämligen Gino.

Gino går att variera i oändligheten. Men grunden består av frukt och bär med riven vit choklad som värms i ugnen och äts tillsammans med god vaniljglass. Du kan själv välja din favoritfrukt och bär, men det blir extra gott om du blandar både sött och syrligt.

Gino på grillen, 4 personer

1 ask hallon

1 ask jordgubbar

2 bananer

2 kiwis

200 gram vit choklad

Vaniljglass

Gör såhär: Skiva frukterna och bären och lägg i ett foliepaket. Riv chokladen och fördela jämnt ovanpå. Nyp ihop foliepaketet och lägg på grillen, ca 250 grader i 10 minuter. Servera direkt och ät tillsammans med en god vaniljglass.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.