STC tipsar om träningsprofiler på Instagram

Ibland behöver man en spark i rumpan för att hitta tillbaka till träningsrutinerna. Här är sex svenskar vars Instagramkonton är laddade med välbehövlig inspiration, effektiva tips och handfast guidning.

Daniel Richter @styrkelabbet Driver tillsammans med kompanjonen Philip Wildenstam den populära bloggen och podden Styrkelabbet. Ett måste för dig som söker hjälp till en effektivare och roligare träning. Kul och lättillgängliga fakta, smarta tips och råd på träningsprogram, övningar, kost och teknik.

Jonas Parandian @naprapatjonas Legitimerad naprapat och föreläsare som ”tränar hårt, stretchar mjukt och njuter av livet”. Här kan du ta del av allt från enkla och effektiva övningar till mer komplexa filosofier hur du stärker dina muskler på rätt sätt, blir kvitt skador och åkommor och förbättrar din rörlighet.

Faya Nilsson @fitnessontoast Träningsbloggaren och den personliga tränarens konto är fyllt till brädden av inspiration och välmående. Här får du tips om bra övningar och nyttig mat, inte sällan från någon av hennes resor världen över.

Brita Zackari @i.hate.working.out Ett konto fyllt av skönt avdramatiserande och lärorika träningsinlägg med glimten i ögat. För dig som söker en motvikt till träningshets och krav, men som ändå behöver en liten push i riktning mot ett mer aktivt liv.

Sara Dahlström @fitnessfeministen Hälsa & Fitness urstarka chefredaktör bjuder på härligt inspirerande träningsklipp, tunga vikter, kroppspositivism och spralliga dans- och badhoppfilmer i slow motion. Ren och skär träningsglädje – helt utan tillsatt vikthets och ångest.

Jacob Gudiol @gudiol Matnyttig läsning av och med den legitimerade fysioterapeuten som även är en av personerna bakom traningslara.se. Här granskar han aktuella myter och dieter och ger sina bästa tips om träningslära, kost, hälsa och vetenskap.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.