STC expanderar vidare längs med Vättern och etablerar sig i Habo

Våra fyra klubbar i centrala Jönköping får sällskap! Nu står det klar att vi på STC flyttar in med en toppmodern träningsanläggning i den nya stadsdelen Kärnekulla i Habo.

Träningsanläggningen byggs i enhetlighet med vårt nya koncept, på en yta om ca 1500 kvadratmeter. Här kommer det mesta inom träningsväg att rymmas med stora ytor för funktionell träning, moderna träningsmaskiner och gruppträning. Med närhet till bostad, skola, förskola och butiker blir det ett superflexibelt gym som passar perfekt att träna på både före- och efter jobbet! Premiären beräknas ske under 2022.

- I vår etableringsplan handlar det om att hitta strategiskt placerade lokaler, gärna i områden med stark tillväxt. Kärnekulla är ett sådant samhälle. Här ser vi en stark befolkningsökning och en stor potential att utveckla vår verksamhet. Här öppnar vi en unik träningsanläggning som andas framtid och skänker besökarna både energi och inspiration i sin utformning. Det blir en klubb där vi tränar, träffas och trivs över generationerna, säger etableringsansvarig, Antoni Kutics.

Tillsammans ger vi Kärnekulla nytt liv. Välkommen till din nya klubb!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.