Löptips för semestern

Semester innehåller ofta mindre planerade dagar än din vardag. Det är okej, men samtidigt – låt löparskorna följa med dig på semestern. Vi har tipsen för hur du hittar tid till löpträning!

Spring på morgonen Du ska ta chansen att sova ut på semestern, så du behöver absolut inte snöra på dig löparskorna jättetidigt. Samtidigt – löpträning innan frukost gör frukosten godare. Löpturen tidigt på dagen är inte heller lika svettig som när solen kommit högre upp på himlen. Och det kommer kännas som att du har mer tid under dagen – en tidig löptur gör dig effektivare och gladare hela dagen.

Kvällslöpning Få träningspass är så vackra som kvällslöpning. Förbi stilla vatten, uteserveringarnas sorl, fält med harar och rådjur. Bli ett med naturen – spring genom öppna landskap i skymningen.

Upptäcktslöpning Ta med löparskorna på resan. Oavsett var du är är löpning ett perfekt sätt att upptäcka en ny stad, en camping, ett strandområde eller grusvägarna runt kompisens sommarställe. Bli en upptäcktslöpare – och ta med din telefon om du skulle springa vilse.

Biltur blir löptur Är du nästan framme i sommarstugan? Hoppa ur med en lagom lång sträcka kvar, spring sista biten och låt familj och respektive köra sista biten själva. Efter en bilfärd med bilen full av barn och packning kan det vara precis vad du behöver för att fylla tanken med energi.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.