https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/05/mariestad-678x381.png

Grattis Mariestad

En av Sveriges snabbast växande friskvårdskedjor öppnar snart i Mariestad. Den 30 september öppnar STC en modern klubb på Förrådsvägen 3, granne med Avonova företagshälsovård.
– Tillsammans bildar vi ett friskvårdscenter på över 1100 kvm. STC kommer att erbjuda gym, kondition, gruppträning och virtual training, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

STC grundades 1998 i Kungälv och har växt stadigt sedan starten. Kedjan närmar sig 60 klubbar och har ett starkt fäste i regionen. Öppningen i Mariestad blir klubb nummer 16 i Skaraborg.
– Det har gått undan sedan vi etablerade första klubben i Skara. Våra mjuka och personliga värderingar passar bra in i den kultur som finns utanför storstadsregionerna. Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet och konceptet idag handlar mycket om att erbjuda träning på medlemmarnas villkor. Det innebär att du ska kunna träna vad du vill, när du vill och vi ska alltid finnas nära, säger Antoni Kutics.

STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. All träningsutrustning kommer från världens största maskinleverantör, Life Fitness. Värdeorden som präglar klubbarna är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är inte bara en oas för träning, utan för många av medlemmarna är klubben också en viktig mötesplats i vardagen.

Under de kommande tre åren kommer STC också att expandera kraftigt i södra Sverige. Målet är att kedjan ska omfatta 75 klubbar 2022.

Mer info:
Antoni Kutics
0707-70 70 73

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/09/namnlocc88st-1-3-678x381.png

STC tar över Optimal Träning

Kasernhöjden, 15-huset i city och nu Bryggudden inre hamn. STC öppnar sin tredje klubb i centrala Karlstad. Sedan tidigare pågår bygget av STC Hammarö och en helt ny klubb i Kil.

STC Training club breder ut sig I Värmland i allmänhet och Karlstad i synnerhet. I dagarna blev det klart att friskvårdsföretaget tar över Optimal Tränings lokaler på Bryggudden, Tynäsgatan 2. Det innebär att befintliga medlemmar nu ges möjlighet att träna på alla STC-klubbar i Värmland. Ett inpasseringskort hämtas i receptionen på Bryggudden. Övertagandet på Bryggudden sker omgående.

– Verksamheten fortsätter precis som tidigare, den enda skillnaden är att medlemmarna nu genom konvertera till STC får möjlighet att träna på samtliga fem klubbar i Värmland, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.
Just nu pågår ett intensivt byggande av ytterligare två kompletta träningsanläggningar. 30 augusti är det premiär i Hammarö Lövnäs och 30 oktober öppnar STC i Kil.

Förvärvet av Bryggudden gör STC:s ”Värmlandskort” med möjlighet att snart träna på fem olika klubbar i regionen ännu mer värdefullt.
Klicka här för att köpa värmlandskortet.

För mer information
Antoni Kutics
0707-70 70 73

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/04/mariestad-678x381.jpg

STC öppnar i Mariestad

STC öppnar i Mariestad

Den 30 oktober öppnar vi en modern klubb på Förrådsvägen 3 i Mariestad, granne med Avonova företagshälsovård. Tillsammans bildar vi ett friskvårdscenter på över 1100 kvm. STC kommer att erbjuda gym, kondition, gruppträning och virtual training. Etableringen i Mariestad blir klubb nummer 16 i Skaraborg. Vi har också klart med ytterligare ett par etableringar i södra Sverige. Mer information om detta kommer senare.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/04/karlstad-bild-678x381.jpg

STC fortsätter satsa i Värmland

Två nya klubbar färdigställs

Friskvård och träning ligger i tiden. STC fortsätter sin positiva satsning i Värmland. I augusti öppnar kedjan nytt i Hammarö och i oktober är det premiär i Kil.

STC har sedan tidigare etablerat två klubbar i Karlstad. Nu väntar nästa steg i expansionen. 30 augusti öppnar STC en komplett och modern träningsanläggning i den tidigare lokalen för ICA Lövnäs. På Industrigatan i Kil får alla träningssugna vänta till 30 oktober innan det blir dags för invigning. Efter dessa nyöppningar erbjuder STC fyra klubbar i Värmland och 50 i Sverige.
– Vi tror på region Värmland. Karlstad är något av huvudstad där många jobbar, vilket innebär att de som pendlar från Hammarö och Kil nu kan träna både på hemmaplan samt med arbetskollegor i anslutning till jobbet. Det blir alltid nära till gymmet och det tror vi är viktigt för att hålla uppe träningsfliten, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.

– Det är fantastiskt att se hur klubbarna växer fram. Vi har verkligen inte sparat på krutet, varken när det gäller materialval, interiör eller standard på utrustning. Det blir två toppmoderna träningsanläggningar med allt du kan begära för att komma i bästa form, säger Antoni Kutics och fortsätter:
– Vi på STC är övertygade om att hälsan är nummer 1 för alla. Därför försöker vi inspirera fler att träna mer. Fördelarna är många. Kroppen mår bättre av att vara i god kondition, det påverkar ditt humör och du sover bättre. När du tränar frigörs endorfiner som lindrar smärta, vilket är bra inte minst på äldre dagar, berättar Antoni Kutics.

All träningsutrustning kommer från Cybex, branschens och världens ledande leverantör. Kondition och styrketräning kombineras med gruppträning i absolut världsklass. Med hjälp av den digitala tekniken och jättelika skärmar kan förinspelade pass ledas virtuellt. Träningen startar när ni trycker på ”play”.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/04/pt-paket-678x381.jpg

Sommarpaket – Personlig träning

Inför sommaren har vi rabatterat pris på personlig träning. Just nu kan du köpa 10 tillfällen för endast 4990 kr (ord pris 6400). Med en personlig tränare tar du dig själv, din kropp och din träning till höjder du inte trodde var möjligt.

Den personliga tränaren analyserar dina behov, lägger upp ett optimalt träningsupplägg för just de målen du har satt, motiverar och peppar dig till att lyckas.

Boka dig via receptionen på din klubb.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/02/trana-med-pt-utvald-678x381.jpg

Nu kan du köpa PT-timmar med friskvårdspengen

Äntligen är det godkänt att använda friskvårdspengen, som de flesta arbetsgivare erbjuder sin personal, till personlig tränare. Med hjälp av en PT lär du dig träna på rätt sätt, skapa dig en personlig och mer tydlig målbild samt att ta dig fram till önskat resultat. Du kan också använda pengen till PT Small Group där du tränar i grupp med en personlig tränare. Missa inte chansen att ta kontakt med någon av våra proffsiga PT. Nu kan du dessutom få hjälp att betala för tjänsterna. Kolla upp hur friskvårdsbidraget ser ut på din arbetsplats!

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/01/ldkocc88ping-678x381.jpg

Tredje klubben för STC i Lidköping

STC fortsätter sin positiva utveckling i Lidköping. Onsdag 31 januari är det premiär för klubb nummer tre.
I klassiska Rörstrands och Korpens tidigare lokaler öppnar STC en magnifik anläggning.

– Miljön är fantastisk och historiens vindslag skänker energi för alla som vistas i där. Det är mycket ändamålsenliga lokaler och vi är mycket nöjda med ombyggnaden. STC Rörstrand kommer locka både nya och gamla medlemmar till träning, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.
Den 30 december 2005 stängde Rörstrand porslinsfabriken i Lidköping och därmed sattes punkt för en nästan 280-årig svensk industrihistoria, men tisdag 30 januari skriver STC ett nytt kapitel i lokalerna. Friskvårdsföretaget öppnade sin första klubb på Kinnegatan i Lidköping 2014, sedan dess har STC kompletterat med ett gym även i Råda. Intresset för att träna har ökat kraftigt och en tredje klubb i Lidköping är ett måste.
– Det innebär både att vi utökar vår kapacitet för att kunna ta emot fler, men vi avlastar också våra två befintliga klubbar vilket innebär en bättre miljö för alla, avslutar Antoni Kutics.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/01/1-678x381.jpg

STC bygger ut i Trollhättan

Stor blir större. STC bygger ut klubben på Kardanvägen i Trollhättan med ytterligare 700 kvm.

– Där blir det ett stort fokus på funktionell träning och frivikt samt en yta för utomhusträning, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.

2018 är hälsans år. STC som nyligen firade 10 år  i Trollhättan tar på sig ledartröjan i kampen för en bättre folkhälsa.
I dagarna presenterades en större utbyggnad för friskvårdsanläggningen på Kardanvägen. Målet är att vara klar lagom till höstsäsongen i månadsskiftet augusti-september.
– Med denna utbyggnad skapas unika möjligheter. Vi kommer bland annat att kunna erbjuda företag och föreningar som är intresserade av att träna i större PT-grupper helt suveräna förutsättningar. Friviktsträning med hantlar och skivstänger kommer att placeras här och vi möter också upp intresset för att träna utomhus med en bra yta. Utbyggnaden stärker vår position som en komplett friskvårdsleverantör, säger Antoni Kutics.

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/yogaresa-facebook-678x381.jpg

Yogaresa med Anna Kronlid

Följ med mig på en yogaresa till vackra Parga i Grekland. Jag vill erbjuda dig en vecka där du kan ladda batterierna och hämta kraft med yoga. Inga måsten, bara tid att njuta, vila, uppleva och utvecklas. Jag arrangerar resan i samarbete med STC och Resia.

Yogan: Vi kommer att yoga på hotellets yogaterass på morgonen och sen eftermiddag. Morgonklassen är en bas-klass som byggs på dag för dag, så att den passar just dig. Jag ser den som en möjlighet att få med en närvaro in i resten av dagens upplevelser, vare sig du väljer att ligga vid poolen och njuta av utsikten eller utforskar resten av Parga. På eftermiddagen yogar vi utifrån olika teman och jag väver in teori om yogafilosofi, självmedkänsla och anatomi. Yogan passar både nybörjare och erfarna yogautövare. Yogaformen är Globalyoga.

Resan:
Vi flyger från Landvetter till Parga med SAS den 21/5 kl 09.30 och flyger tillbaka den 28/5 kl 14.10. Resan tar ca 3,5 h.

Rummen:
Vi har just nu sammanlagt 9 dubbelrum, dvs 18 platser. Eftersom samtliga rum har extrabädd kan det bli upp till 27 platser.
4 st Deluxerum (dubbelrum)med möjlighet till 1 extrabädd (vuxen eller barn)
4 st Familjerum (dubbelrum) med möjlighet till 1 extrabädd (vuxen/barn) samt 1 extrabädd (barn, under 12år)
Det finns inga enkelrum.

Priser:
Del i deluxrum 9946 kr
Del i familjerum 10946 kr
Del i Juniorsvit 11910 kr
I priset ingår flygresan, transfer till och från hotellet, 7 nätter i delat rum på femstjärninga Hotel Salvator Hotel Villas o SPA
7 frukostbufféer. Yoga.
Avbokningsförsäkring
Personliga färdhandlingar från Resia.
För den som önskar kan man lägga till halvpension, dvs middagar på hotellet, för 1710kr

Bokning och betalning: Jag har fått möjlighet att erbjuda platserna i mina kanaler först innan Resia lägger ut om resan. Du bokar genom att maila mig på withlovefromkronlid@gmail.com
I mailet behöver jag Förnamn, Efternamn, Födelsedata, Telefon, Rumskategori.
STC:s medlemmar får 300 kr rabatt! Jag behöver också veta om du delar rum med någon annan som också anmält sig till resan. Du betalar en anmälningsavgift på 1.449:-/person och betalar resten senast 28/12-17.

Grundpriserna är alltid samma. Sedan får man olika extrabäddsrabatter. Extrabäddsrabatt för en vuxen är 200:- Extrabäddsrabatt för barn under 12år är 1.340:-

(Observera att om en vuxen och ett barn delar ett rum betalar båda fullpris.)

Övrigt: Jag har massor med tips på härliga utflyktsmål och mysiga restauranger. Jag kommer dela med mig av dem här på FB-sidan och nere i Parga. Det finns inga krav på att man ska hänga med på något, men ingen ska behöva känna sig ensam.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/renovering-pacc8agacc8ar-hjo-678x381.jpg

Expedition expansion i Hjo

En större utbyggnad väntar STC i Hjo. 1000 kvm friskvård ska bli 1500.
– Det blir en helt annan anläggning, lovar Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Fem år efter övertagandet i Hjo väljer STC att genomföra en större om- och tillbyggnad. Intresset för klubben är stort och nu krävs insatser för att klara trycket i framtiden.
– Det är angenäma problem och när möjligheten att utöka träningsanläggningen med 500 nya kvm tvekade vi aldrig. Det kommer att bli ett stort lyft med nya salar för gruppträning i absolut världsklass. Det blir också ny interiör och nya träningsmaskiner. Samtidigt tillför vi en yta för funktionell träning. Vi har också lovat en coffelounge för gemenskap efter och före träning, berättar Antoni Kutics.

Till sommaren 2018 väntar en nyinvigning.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar