https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/yogaresa-facebook-678x381.jpg

Yogaresa med Anna Kronlid

Följ med mig på en yogaresa till vackra Parga i Grekland. Jag vill erbjuda dig en vecka där du kan ladda batterierna och hämta kraft med yoga. Inga måsten, bara tid att njuta, vila, uppleva och utvecklas. Jag arrangerar resan i samarbete med STC och Resia.

Yogan: Vi kommer att yoga på hotellets yogaterass på morgonen och sen eftermiddag. Morgonklassen är en bas-klass som byggs på dag för dag, så att den passar just dig. Jag ser den som en möjlighet att få med en närvaro in i resten av dagens upplevelser, vare sig du väljer att ligga vid poolen och njuta av utsikten eller utforskar resten av Parga. På eftermiddagen yogar vi utifrån olika teman och jag väver in teori om yogafilosofi, självmedkänsla och anatomi. Yogan passar både nybörjare och erfarna yogautövare. Yogaformen är Globalyoga.

Resan:
Vi flyger från Landvetter till Parga med SAS den 21/5 kl 09.30 och flyger tillbaka den 28/5 kl 14.10. Resan tar ca 3,5 h.

Rummen:
Vi har just nu sammanlagt 9 dubbelrum, dvs 18 platser. Eftersom samtliga rum har extrabädd kan det bli upp till 27 platser.
4 st Deluxerum (dubbelrum)med möjlighet till 1 extrabädd (vuxen eller barn)
4 st Familjerum (dubbelrum) med möjlighet till 1 extrabädd (vuxen/barn) samt 1 extrabädd (barn, under 12år)
Det finns inga enkelrum.

Priser:
Del i deluxrum 9946 kr
Del i familjerum 10946 kr
Del i Juniorsvit 11910 kr
I priset ingår flygresan, transfer till och från hotellet, 7 nätter i delat rum på femstjärninga Hotel Salvator Hotel Villas o SPA
7 frukostbufféer. Yoga.
Avbokningsförsäkring
Personliga färdhandlingar från Resia.
För den som önskar kan man lägga till halvpension, dvs middagar på hotellet, för 1710kr

Bokning och betalning: Jag har fått möjlighet att erbjuda platserna i mina kanaler först innan Resia lägger ut om resan. Du bokar genom att maila mig på withlovefromkronlid@gmail.com
I mailet behöver jag Förnamn, Efternamn, Födelsedata, Telefon, Rumskategori.
STC:s medlemmar får 300 kr rabatt! Jag behöver också veta om du delar rum med någon annan som också anmält sig till resan. Du betalar en anmälningsavgift på 1.449:-/person och betalar resten senast 28/12-17.

Grundpriserna är alltid samma. Sedan får man olika extrabäddsrabatter. Extrabäddsrabatt för en vuxen är 200:- Extrabäddsrabatt för barn under 12år är 1.340:-

(Observera att om en vuxen och ett barn delar ett rum betalar båda fullpris.)

Övrigt: Jag har massor med tips på härliga utflyktsmål och mysiga restauranger. Jag kommer dela med mig av dem här på FB-sidan och nere i Parga. Det finns inga krav på att man ska hänga med på något, men ingen ska behöva känna sig ensam.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/renovering-pacc8agacc8ar-hjo-678x381.jpg

Expedition expansion i Hjo

En större utbyggnad väntar STC i Hjo. 1000 kvm friskvård ska bli 1500.
– Det blir en helt annan anläggning, lovar Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Fem år efter övertagandet i Hjo väljer STC att genomföra en större om- och tillbyggnad. Intresset för klubben är stort och nu krävs insatser för att klara trycket i framtiden.
– Det är angenäma problem och när möjligheten att utöka träningsanläggningen med 500 nya kvm tvekade vi aldrig. Det kommer att bli ett stort lyft med nya salar för gruppträning i absolut världsklass. Det blir också ny interiör och nya träningsmaskiner. Samtidigt tillför vi en yta för funktionell träning. Vi har också lovat en coffelounge för gemenskap efter och före träning, berättar Antoni Kutics.

Till sommaren 2018 väntar en nyinvigning.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/tocc88reboda-renovering-678x381.jpg

Utbyggnad i Töreboda

Expedition expansion. Nya gruppträningssalar, nya träningsmaskiner, interiör och inredning. STC storsatsar i Töreboda under nästa år.

Allt fler väljer att träna regelbundet. Trenden är tydlig, även i Töreboda. Därför väljer nu STC att bygga ut med ytterligare 100 kvm. Det kommer att råda lite byggröra under vintern och våren nästa år.

Fastighetsägaren Molander & Blom har fått i uppdrag att bygga ut STC:s träningsanläggning.
– Det innebär många positiva effekter. Vi får en ny ändamålsenlig gruppträningssal, en större spinningsal för 25 cyklar och en allmän uppfräschning av hela gymmet. Samtidigt satsar vi på ny interiör och inredning samt inte minst nya träningsmaskiner, berättar etableringsansvarige Antoni Kutics.
Ombyggnaden startar så snart bygglovet är beviljat och beräknas vara helt klar under våren 2018.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/facc88rgelanda3-678x381.jpg

Nu har vi öppnat i Färgelanda

I fredags öppnade STC klubb nummer 44 – i Färgelanda. Förväntansfulla medlemmar mötte upp under invigningen.
– Det här känns verkligen toppen, säger regionchef Paula Östh.

Lokalen bredvid Granngården har totalrenoverats och det är 600 fräscha kvadratmeter friskvård som nu finns tillgängliga för ortsborna i Färgelanda.
Här erbjuds träning i alla former. Styrka, kondition och gruppträning. På anläggningen finns en toppmodern sal med så kallad virtual Training. Det betyder att du kan välja ett förinspelat gruppträningspass, där instruktören leder dig från en storbildsskärm.

– Det skapar unika möjligheter att kunna träna på dygnets alla timmar, berättar Paula Östh.
En specialbyggd entrésluss gör att STC Färgelanda kan erbjuda sina medlemmar träning dygnet runt.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/konvent-678x381.jpg

Passionerat och energifyllt konvent

#BEYOURPASSION2017 – lördagens personalkonvent blev en fullträff.
Det blev en dag fylld med energi, passion och gemenskap.
– Känslan är att alla insåg att vi är en del av något större, säger koordinator Linda Ullmå.

STC:s första kapitel skrevs i just Rollsbo och med sina 4000 kvm samt 5000 medlemmar är anläggningen idag kedjans största. Därför var det inte svårt att välja plats för det första gemensamma STC-konventet som lockade inte mindre än 300 personal från hela Västsverige.
– Det var oerhört inspirerande att vi fick en sådan respons och spontant känns det som att alla reste hem med förnyade krafter, säger Linda Ullmå.

#BEYOURPASSION2017 innehöll 27 olika pass, teoretiska och praktiska, tre föreläsningar samt ett gemensamt föredrag av Farhad Jabbaris, vd för Technogym.
– Hans egen berättelse om att ta sig igenom motgångar och till sist nå sitt mål fascinerade oss alla, men också budskapet om att vi alla, oavsett roll på STC, kan bidra till kedjans mål. Gemensamt bidrar vi till våra befintliga och potentiella medlemmars upplevelse hos oss, därför måste alla vara professionella, säger Linda Ullmå och tillägger:
– När vi samlar personal från så många olika platser blir det också en spännande mix. Jag tror särskilt att de som kommer från mindre klubbar känner att de är en del av något större. Gemensamt har vi vår stora drivkraft, passionen för träning och inte minst lyckan att få bidra till att människor mår bättre.
Farad Jabbaris slog också ett slag för kärnan i STC.
– Vet ni att det vi egentligen säljer är ”tid”. Ett enskilt träningspass förlänger enligt forskningen livet med 20-25 minuter och en cigg förkortar livet med sju minuter. Det kan vara värt att ta med sig som argument för den som som inte anser sig ha tid att träna, sa han.

Nu väntar en omfattande utvärdering av konventet – för att förhoppningsvis kunna staka ut riktningen för en uppföljning i framtiden.
Konventet genomfördes i samarbete med Les Mills som passade på att hålla sina kvartalsutbildningar i Rollsbo. Här gavs bland annat möjlighet att prova på nyheten Basis ball.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/facc88rgelanda.jpg

Grattis Färgelanda

På fredag slår STC upp portarna till sin första klubb i Färgelanda. Här erbjuds människor i alla åldrar möjlighet att träna dygnet runt. Utbudet är komplett och innehåller såväl styrke- och konditionsträning som inspirerande gruppträning.

– Det känns jättespännande och det har varit otroligt roligt att utveckla denna träningsanläggning tillsammans med fastighetsägaren. Nu ser vi fram emot invigningen på fredag klockan 12, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Under fredag och lördag håller STC öppet hus och bjuder in till fri träning i lokalerna. Alla får chansen att bekanta sig med vad klubben har att erbjuda.
– Vi är stolta över resultatet och vill verkligen visa upp klubben. All träningsutrustning kommer från Cybex, en världsledande leverantör. Precis som på våra övriga klubbar kommer glädje, passion och gemenskap vara våra ledord i verksamheten, säger Antoni.

Det är fastighetsägaren Jolsäters fastighets AB som ansvarat för byggnationen.
– Det har gått väldigt snabbt och det är tack vare skickliga samarbetspartners. Vi startade 12 augusti och på fredag är det således dags för invigning. Vi är väldigt positiva och känner att STC kommer att fylla en viktig roll i Färgelanda. Det finns inget liknande i den här klassen och vi hoppas att klubben blir en naturlig mötesplats för ortsborna, säger Jonas Olsson.

STC öppnar på Håbynvägen 11 bredvid Granngårdens lokaler.

 

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/inv-vacc88nersborg-5-678x381.jpg

Lyckad invigning i Vänersborg

Grattis Vänersborg!
STC har äntligen invigt sin nya superarena för träning i bästa tänkbara läge.
2500 toppmoderna kvadratmeter i den tidigare möbelbutiken motsvarade högt ställda förväntningar.
Stämningen var närmast euforisk och kön ringlade sig lång innan bandet klipptes av.

– En fantastisk dag och vi är så glada över att kunna erbjuda våra medlemmar Vänersborg en av kedjans fräschaste klubbar, säger regionchef Paula Östh och fortsätter:
– Lokalen är spännande och utbudet komplett. I en av våra salar leds gruppträning via en storbild, vilket gör det möjligt för fler att medverka på tider som passar dem.
Pulsen var hög under invigningshelgen och suget stort efter att få träna i den inspirerande miljön.
– Det här är en satsning som saknar motstycke i kedjans historia. Det är vår förhoppning att vänersborgarna uppskattar detta och ser till att STC förblir mötesplatsen för att träna, träffas och trivas, säger etableringsansvarige, Antoni Kutics.

 

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/rocc88rstrand-678x381.png

En tredje klubb i Lidköping!

I Rörstrands och Korpens tidigare lokaler öppnar STC sin tredje klubb i Lidköping. Det blir en fullstor träningsanläggning med ett komplett utbud för alla behov. Lokalerna är ändamålsenliga och området andas en genuin historia. Det blir en härlig miljö att vistas i för såväl nya som gamla medlemmar. Invigningen är planerad till lördag 27 januari.
https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/08/2-678x381.jpg

STC har landat i Björkekärr

STC, en av Västsveriges snabbast växande friskvårdskedjor, har landat i Björkekärr.
Den mysiga klubben på Smörslottsgatan har renoverats och fått en toppmodern maskinpark.
– Vi samarbetar bara med världsledande leverantörer och det gör att standarden är hög även på våra lite mindre klubbar, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.

Sport Training Club, STC, är på stadig frammarsch i Västsverige. Snart öppnar klubb nummer 40 och i Göteborg har kedjan för tillfället sex träningsanläggningar. I Björkekärr tog STC över den tidigare Life-klubben och här erbjuds nu ett komplett gym med bra tillgänglighet.
– Tanken med våra mindre klubbar är att vara just nära och tillgängliga. Det är inte ovanligt att människor har fler gymkort idag. De kanske tränar på en större klubb ett par gånger i veckan, men vill också kunna sticka ner en snabbis efter jobbet och göra ett ryck. Då är närheten nummer ett, säger Antoni Kutics:
– Andra tycker att det räcker att träna kondition och styrka. För dessa människor är ett gym som vårt i Björkekärr allt de behöver. Det är dessutom oerhört prisvärt.
Träningsbranschen är under stark utveckling och konkurrensen mellan alternativen stor. Det är inget som oroar Antoni Kutics.
– Andelen människor som tränar ökar stadigt. Det är idag så nära en självklarhet man kan komma. Ju fler som marknadsför och pratar om träning desto bättre. För oss gäller det att bevara vår nisch som träningsföretaget med en tydlig tyngdpunkt på de mjuka värderingarna. För oss är glädje, passion och gemenskap det absolut viktigaste på klubbarna. Våra medlemmar ska verkligen känna att det är skillnad att träna hos oss, säger han.
Den senaste tidens expansion i framför allt Skaraborg och Karlstad gör att STC snart finns representerat på 40 platser, men tack vare ett unikt samarbete med Klubb Sverige kan STC:s medlemmar träna ytterst förmånligt på över 200 klubbar i Sverige.
– Ja, det är en riktigt bra ”deal” och möjlighet som våra medlemmar har. Det är perfekt för de som är ute och resor. I regel hittar man alltid ett gym som är kopplat mot Klubb Sverige och då fungerar STC:s medlemskort utmärkt även där. Du betalar endast en mindre administrationsavgift om 6 kronor, sen är det bara att träna på som vanligt, säger Antoni Kutics.
Planen för Göteborg innehåller också fler klubbar.
– Vi tittar ständigt på nya lägen och fastighetsägarna är inte sena att erbjuda förslag. Om förutsättningarna är rätt tvekar vi aldrig att slå till, avslutar Antoni Kutics.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/06/namnlocc88st-3-678x381-1-678x381.jpg

STC Stenungsunds Arena 2019

Våren 2019 blir STC en av pusselbitarna i Stenungsunds nya multiarena. Här kommer våra medlemmar att kunna träna på en klubb med det allra senaste inom träning. I Stenungsunds arena erbjuds också bad, bowling, ishall och restaurang. STC:s medlemmar får tillgång till en ny simhall med en 25-metersbassäng med internationella banbredder, en rehab-bassäng, en utbildningsbassäng och en barnbassäng.

Vår klubb i Stenungsunds Arena kommer med andra ord att kunna förena nytta med mycket nöje. Det blir en stor konditionsavdelning med löpband trappmaskiner, arctrainers, wattbikes, roddmaskiner och inom styrketräning kommer världens ledande leverantör Cybex att placera sin senaste maskinpark för träning av samtliga muskelgrupper. Det blir en särskild zon för crossgym och funktionell träning. Dessutom kommer vi att erbjuda ett separat tjejgym för de som vill träna avskilt.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar