https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/08/2-678x381.jpg

STC har landat i Björkekärr

STC, en av Västsveriges snabbast växande friskvårdskedjor, har landat i Björkekärr.
Den mysiga klubben på Smörslottsgatan har renoverats och fått en toppmodern maskinpark.
– Vi samarbetar bara med världsledande leverantörer och det gör att standarden är hög även på våra lite mindre klubbar, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.

Sport Training Club, STC, är på stadig frammarsch i Västsverige. Snart öppnar klubb nummer 40 och i Göteborg har kedjan för tillfället sex träningsanläggningar. I Björkekärr tog STC över den tidigare Life-klubben och här erbjuds nu ett komplett gym med bra tillgänglighet.
– Tanken med våra mindre klubbar är att vara just nära och tillgängliga. Det är inte ovanligt att människor har fler gymkort idag. De kanske tränar på en större klubb ett par gånger i veckan, men vill också kunna sticka ner en snabbis efter jobbet och göra ett ryck. Då är närheten nummer ett, säger Antoni Kutics:
– Andra tycker att det räcker att träna kondition och styrka. För dessa människor är ett gym som vårt i Björkekärr allt de behöver. Det är dessutom oerhört prisvärt.
Träningsbranschen är under stark utveckling och konkurrensen mellan alternativen stor. Det är inget som oroar Antoni Kutics.
– Andelen människor som tränar ökar stadigt. Det är idag så nära en självklarhet man kan komma. Ju fler som marknadsför och pratar om träning desto bättre. För oss gäller det att bevara vår nisch som träningsföretaget med en tydlig tyngdpunkt på de mjuka värderingarna. För oss är glädje, passion och gemenskap det absolut viktigaste på klubbarna. Våra medlemmar ska verkligen känna att det är skillnad att träna hos oss, säger han.
Den senaste tidens expansion i framför allt Skaraborg och Karlstad gör att STC snart finns representerat på 40 platser, men tack vare ett unikt samarbete med Klubb Sverige kan STC:s medlemmar träna ytterst förmånligt på över 200 klubbar i Sverige.
– Ja, det är en riktigt bra ”deal” och möjlighet som våra medlemmar har. Det är perfekt för de som är ute och resor. I regel hittar man alltid ett gym som är kopplat mot Klubb Sverige och då fungerar STC:s medlemskort utmärkt även där. Du betalar endast en mindre administrationsavgift om 6 kronor, sen är det bara att träna på som vanligt, säger Antoni Kutics.
Planen för Göteborg innehåller också fler klubbar.
– Vi tittar ständigt på nya lägen och fastighetsägarna är inte sena att erbjuda förslag. Om förutsättningarna är rätt tvekar vi aldrig att slå till, avslutar Antoni Kutics.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/06/namnlocc88st-3-678x381-1-678x381.jpg

STC Stenungsunds Arena 2019

Våren 2019 blir STC en av pusselbitarna i Stenungsunds nya multiarena. Här kommer våra medlemmar att kunna träna på en klubb med det allra senaste inom träning. I Stenungsunds arena erbjuds också bad, bowling, ishall och restaurang. STC:s medlemmar får tillgång till en ny simhall med en 25-metersbassäng med internationella banbredder, en rehab-bassäng, en utbildningsbassäng och en barnbassäng.

Vår klubb i Stenungsunds Arena kommer med andra ord att kunna förena nytta med mycket nöje. Det blir en stor konditionsavdelning med löpband trappmaskiner, arctrainers, wattbikes, roddmaskiner och inom styrketräning kommer världens ledande leverantör Cybex att placera sin senaste maskinpark för träning av samtliga muskelgrupper. Det blir en särskild zon för crossgym och funktionell träning. Dessutom kommer vi att erbjuda ett separat tjejgym för de som vill träna avskilt.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/06/klubb-678x381.jpg

Lifeclub i Götene blir STC

Från och med 1 september byter Lifeclub i Götene kostym till STC. Det är ett led i strategin att vara ett av Västsveriges snabbast växande friskvårdsföretag i allmänhet och Skaraborg i synnerhet.


Götene är en viktig centralort på vår klubbkarta över Skaraborg. Det är redan idag en fin anläggning med fantastiskt motiverad personal. Det ska bli jättekul att få jobba tillsammans med dem. Självklart blir det många fördelar för medlemmarna när klubben nu ansluter till en större kedja. Vårt utbud och nätverk av världsledande leverantörer inom friskvård blir ett stort plus. Redan idag erbjuder vi Lifeclubs medlemmar möjligheten att träna på valfri STC-klubb. Samtidigt har våra medlemmar chansen att träna i Götene om de skulle ha vägarna förbi, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.


STC Götene är en komplett friskvårdsanläggning om 1500 kvm med allt från styrke- och konditionsträning till gruppträning och relax.
– Deras inställning om att se varje medlem som en unik person gillar jag. Vi delar samma värderingar och våra värdeord glädje, passion, proffsighet, personligt och gemenskap kommer passa in fint här, avslutar Antoni Kutics.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/03/namnlocc88st-2-2-678x381.png

Ny klubb i Vänersborg

Efter över tio år i Vänersborg växlar STC upp. I slutet av året går flyttlasset till Parallellgatan 2. Där bygger vi just nu en helt unik arena för träning och friskvård. Fastigheten där ”Våra Möbler” tidigare hade butik kommer snart att få ny energi och utgöra pulsen för träning i Vänersborg.

– Det är stadens bästa läge. Nära för alla och lätt att nå. Här finns bara möjligheter, säger STC:s etableringsansvarige Antoni Kutics.
2007 öppnade STC sin träningsanläggning i Hagaparken. Tio år senare är det dags för nya grepp.
– Utvecklingen står aldrig still. Friskvårdsbranschen är i ständig förändring. Det gäller att möta nya behov. Vi har växt ur vår kostym i Vänersborg och måste helt enkelt växla upp. Det handlar inte bara om större och fräschare lokaler, utan också om utbud samt att vässa kunderbjudandet. Allt detta blir möjligt på Parallellgatan som kommer att bli en komplett arena för alla former av träning, säger Antoni Kutics.

Det blir 2500 kvm som erbjuder såväl kondition- som styrketräning och inte minst gruppträning. Träningsutrustningen kommer främst från Cybex som är en av världens ledande leverantörer. Maskinparken kommer därmed att hålla högsta klass. För STC har utbudet av gruppträning alltid varit en av grundstenarna.
– På Parallellgatan kommer vi att satsa på allt från cykelpass på moderna Wattbikes till Indoor walking och det mesta från Les Mills populära gruppträning, berättar Antoni Kutics.

Lokaler, utbud och träningsutrustning i all ära. STC tänker inte frångå sitt medvetna arbete med de mjuka frågorna.
– Alla kan konkurrera med hårda fakta. Vi försöker nischa oss på ett annat plan. För oss på STC är glädje, passion, proffsighet, personlighet och gemenskap nummer ett. Det är dessa värdeord som ska prägla våra klubbar och för att lyckas behöver vi alltid våra medlemmars hjälp. Tillsammans skapar vi en klubb där man träffas, trivs och tränar. Det är detta som vi kallar att träna i första klass, avslutar Antoni Kutics.

För mer information
Antoni Kutics
Etableringsansvarig
0707-70 70 73

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/01/karta-gbg-678x381.jpg

Träna på 6 klubbar i Göteborg

Vi kan nu erbjuda alla medlemmar att träna på sex klubbar i Sveriges näst största stad och på 40 platser i Sverige. Nu kan du träna på före detta Life-klubbarna i Långedrag, Åby och Björkekärr som har förvärvats och ingår i STC. Vår expansion i Göteborg fortsätter.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/12/stc-tre-nya-klubbar-i-goteborg-slide-678x381.jpg

Tre nya klubbar i Göteborg

STC-familjen har fått tillökning. Det blev dessutom trillingar. Life-klubbarna i Långedrag, Åby och Björkekärr har förvärvats och ingår från 1 december i STC.

Det innebär att vi nu kan erbjuda alla medlemmar att träna på sex klubbar i Sveriges näst största stad och på 40 platser i Sverige.
Vår expansion i Göteborg fortsätter.


Börja träna på STC redan idag

Just nu kan du ta del av vår julkampanj. Kraftigt rabatterade priser på kontanta 10-kort, halvårskort och helårskort.

Till julkampanjen » Övriga medlemskap »

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/10/pt-small-group-skara-2016-2017-678x381.jpg

STC Karlstad Galleria Duvan flyttar

När systembolaget tar över STC Karlstads nuvarande lokaler i Galleria Duvan så flyttar gymmet till övervåningen i 15huset, där HM tidigare låg. Med över 2000kvm träning blir det en flytt i rätt riktning för målet om en så välutrustad anläggning som möjligt. Portarna till de nya lokalerna slås upp under vintern.

 

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/11/9-1-678x381.jpg

Ny klubb i Lidköping

Nu utökar vi utbudet av träning i Lidköping med en helt ny klubb. STC Rådamossevägen kommer att ha invigning i december 2016.

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/11/renovering-pacc8agacc8ar-678x381.jpg

STC Skövde blir större

STC Livingroom bygger ut klubben på Staketgatan i centrala Skövde. Med en våning till kommer medlemmarna få ytterligare 800 kvm att träna på. Totalt kommer klubben att omfatta 2300 kvm. Det kommer att förbättra utbudet av kondition- och styrketräning samt en specialyta för PT och cirkelträning. Omklädningsrummen renoveras och byggs ut. Livingroom blir en ännu tydligare mötesplats för träningssugna människor.

Redan den 3 december ska om- och tillbyggnaden vara klar. Till dess ber vi om ursäkt för den eventuella byggröra som
kan uppstå.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2016/09/fortgjort-stc-678x381.jpg

Gruppträningsnyhet!

Upplever du att du inte har tid eller möjlighet att skapa en regelbundenhet i din träning? Med vår gruppträningsnyhet FortGjort har vi lösningen. Passen är endast 25 minuter och med flera olika passformer finns det något för alla. FortGjort finns just nu på våra anläggningar i Falköping, Lidköping, Myggenäs, Skara och Vänersborg. Du bokar dig som vanligt genom appen eller hemsidan.

Boxmix 25 min – Se Film här
En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer blandas med styrka och uthållighet för ben och säte med din egen kropp som motstånd. Enkel och tuff träning som ger mersmak!

Dancefever 25 min – Se Film här
Dancefever består av tema-klasser i olika dans, musikstilar, alltifrån Michael Jackson, Bollywood, Funk till Grease och många många fler.
Välj din favorit, så ses vi på dansgolvet!

Dansa Afro 25 min – Se Film här
Här får du njuta av stora härliga rörelser som är inspirerade av afrikansk dans. Afrikanska rytmer och en enorm rörelseglädje symboliserar FortGjort Dansa Afro. Här finns inget rätt eller fel! Blunda och njut.

Dansa Mix 25 min – Se Film här
Här behöver du inte välja! I FortGjort Dansa Mix får du det bästa av allt. Rör dig och dansa loss till nya och gamla favoritlåtar. Musikens karaktär sätter prägel på dansrörelserna.

Dansa Zamba 25 min – Se Film här
En träningsstund fylld av glädje och energi! I FortGjort Dansa Zamba förflyttar du dig till varmare breddgrader och släpper loss höfterna till latinamerikanska rytmer. Detta är träningsglädje på högsta nivå.

Funktionell träning 25 min – Se Film här
Sträcka sig upp för att nå hyllan i skafferiet, kliva ut ur bilen, böja sig ner för att knyta skorna… Träna som du lever. FortGjort Funktionell Träning bygger upp en funktionell styrka, rörlighet och balans i din kropp som du kan utnyttja i vardagen.

Långsamma rörelser 25 min – Se Film här
Här använder du din kropp långsamt, fokuserat och medvetet. Balans, rörlighet och styrka för hållningen är fokus under FortGjort Långsamma Rörelser.
Denna aktivitet är grunden till all träning och rörelse. Alla har glädje och stor behållning av Långsamma Rörelser!

Mage/rygg 25 min – Se Film här
En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. FortGjort Mage Rygg stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform. Alla övningar sker sittande eller liggande på en matta.

Multiträning 25 min – Se Film här
FortGjort Multi Träning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

Pulsjympa 25 min – Se Film här
FortGjort Puls Jympa ökar eller bibehåller din kondition och du får även en högre förbränning i kroppen av de pulshöjande rörelserna och övningarna. Lika enkelt som traditionell gympa fast med en kreativ touch och ännu mer fartfyllt.
Som alltid när det gäller FortGjort Träning bestämmer du själv nivån på dina rörelser/övningar allt utifrån dina egna förutsättningar och önskemål. Kan din kropp och om du vill så ges du möjlighet till att både hoppa och jogga i en del övningar.
Den enkla uppbyggnaden av klassen ger dig stora möjligheter till mycket svett och det underhållande upplägget ger dig mycket skratt, denna klass är ett måste i din träning.

Pulsträning 25 min – Se film här
FortGjort PulsTräning består av övningar och rörelser för att förbättra/bibehålla din kondition och syreupptagningsförmåga. Detta kommer också att medföra en ökad förbränning i din kropp. Här arbetar du i tidsbestämda intervaller och utefter egen hastighet i övningarna och egen nivå. Vissa intervall är längre och andra så korta som 20 sekunder. Varje intervall består av enkla och effektiva övningar eller rörelser och de ska upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny övning/rörelse. En träningsform med mycket puls och massor av energi!

Rörlighet 25 min – Se film här
Stretch och rörlighet står i fokus under denna rogivande träningsstund. De harmoniska rörelserna är lätta att anpassa efter dina egna förutsättningar.
FortGjort Rörlighet är som balsam för din kropp.

Skivstång 25 min – Se film här
Med hjälp av en skivstång tränar du kroppens större muskler. Du jobbar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikt du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare. I FortGjort Skivstång använder vi en skivstång i alla övningar, vilket gör att vi inte kommer att träna magen specifikt i denna gruppträningsaktivitet. Dock är stabilitet över bålen A och O för god teknik och utförande, vilket indirekt betyder att vi aktiverar magen i samtliga övningar.

Step/Styrka 25 min – Se Film här
FortGjort Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning för hela kroppen.
Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Här får du mycket träning på kort tid.

Styrka 25 min– Se film här
Enkel träning för kroppens större muskler. Du använder din egen kropp som främsta redskap och du arbetar efter din egen förmåga. Ibland tar vi även hjälp av ett gummiband och en steplåda. Du kommer att känna dig härligt stark i hela kroppen efter FortGjort Styrka.

Yoga avslappning 25 min – Se Film här
Syftet med denna Yoga klass är att skapa en avspänning i, precis som kategorin avspeglar, både kroppen och själen. I lugn och behagligt tempo sträcker vi ut kroppens anspända muskler och avslutar med avslappning för sinnet. Yoga Avspänning rekommenderas varmt för alla som vill komma ner i varv och öka sin närvaro.

Yoga Dans 25 min – Se film här
Klassen är en blandning av yoga, dans och rörelse. Flödet i de olika korta rörelse-serierna skapar en fantastisk känsla i både kropp och själ. Släpp lös alla spänningar och spärrar och dansa Din Yoga!

Yoga Kraft 25 min – Se film här
Yoga Kraft bygger på traditionella och något mer fysiskt krävande Yoga övningar. Vi arbetar i olika positioner och stannar i varje position för utmana kroppen. Alla övningar sker i lugnt tempo och vi strävar efter att skapa en avkopplande känsla.
Alla som vill Yoga, kan Yoga!

 

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

Personlig träning »

Bli medlem

Med en mängd olika medlemskap är det enkelt att hitta rätt träningskort för dina behov och önskemål.
STC - Träning för alla

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar