https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/02/trana-med-pt-utvald-678x381.jpg

Nu kan du köpa PT-timmar med friskvårdspengen

Äntligen är det godkänt att använda friskvårdspengen, som de flesta arbetsgivare erbjuder sin personal, till personlig tränare. Med hjälp av en PT lär du dig träna på rätt sätt, skapa dig en personlig och mer tydlig målbild samt att ta dig fram till önskat resultat. Du kan också använda pengen till PT Small Group där du tränar i grupp med en personlig tränare. Missa inte chansen att ta kontakt med någon av våra proffsiga PT. Nu kan du dessutom få hjälp att betala för tjänsterna. Kolla upp hur friskvårdsbidraget ser ut på din arbetsplats!

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/01/ldkocc88ping-678x381.jpg

Tredje klubben för STC i Lidköping

STC fortsätter sin positiva utveckling i Lidköping. Onsdag 31 januari är det premiär för klubb nummer tre.
I klassiska Rörstrands och Korpens tidigare lokaler öppnar STC en magnifik anläggning.

– Miljön är fantastisk och historiens vindslag skänker energi för alla som vistas i där. Det är mycket ändamålsenliga lokaler och vi är mycket nöjda med ombyggnaden. STC Rörstrand kommer locka både nya och gamla medlemmar till träning, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.
Den 30 december 2005 stängde Rörstrand porslinsfabriken i Lidköping och därmed sattes punkt för en nästan 280-årig svensk industrihistoria, men tisdag 30 januari skriver STC ett nytt kapitel i lokalerna. Friskvårdsföretaget öppnade sin första klubb på Kinnegatan i Lidköping 2014, sedan dess har STC kompletterat med ett gym även i Råda. Intresset för att träna har ökat kraftigt och en tredje klubb i Lidköping är ett måste.
– Det innebär både att vi utökar vår kapacitet för att kunna ta emot fler, men vi avlastar också våra två befintliga klubbar vilket innebär en bättre miljö för alla, avslutar Antoni Kutics.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/01/1-678x381.jpg

STC bygger ut i Trollhättan

Stor blir större. STC bygger ut klubben på Kardanvägen i Trollhättan med ytterligare 700 kvm.

– Där blir det ett stort fokus på funktionell träning och frivikt samt en yta för utomhusträning, säger etableringsansvarige Antoni Kutics.

2018 är hälsans år. STC som nyligen firade 10 år  i Trollhättan tar på sig ledartröjan i kampen för en bättre folkhälsa.
I dagarna presenterades en större utbyggnad för friskvårdsanläggningen på Kardanvägen. Målet är att vara klar lagom till höstsäsongen i månadsskiftet augusti-september.
– Med denna utbyggnad skapas unika möjligheter. Vi kommer bland annat att kunna erbjuda företag och föreningar som är intresserade av att träna i större PT-grupper helt suveräna förutsättningar. Friviktsträning med hantlar och skivstänger kommer att placeras här och vi möter också upp intresset för att träna utomhus med en bra yta. Utbyggnaden stärker vår position som en komplett friskvårdsleverantör, säger Antoni Kutics.

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/yogaresa-facebook-678x381.jpg

Yogaresa med Anna Kronlid

Följ med mig på en yogaresa till vackra Parga i Grekland. Jag vill erbjuda dig en vecka där du kan ladda batterierna och hämta kraft med yoga. Inga måsten, bara tid att njuta, vila, uppleva och utvecklas. Jag arrangerar resan i samarbete med STC och Resia.

Yogan: Vi kommer att yoga på hotellets yogaterass på morgonen och sen eftermiddag. Morgonklassen är en bas-klass som byggs på dag för dag, så att den passar just dig. Jag ser den som en möjlighet att få med en närvaro in i resten av dagens upplevelser, vare sig du väljer att ligga vid poolen och njuta av utsikten eller utforskar resten av Parga. På eftermiddagen yogar vi utifrån olika teman och jag väver in teori om yogafilosofi, självmedkänsla och anatomi. Yogan passar både nybörjare och erfarna yogautövare. Yogaformen är Globalyoga.

Resan:
Vi flyger från Landvetter till Parga med SAS den 21/5 kl 09.30 och flyger tillbaka den 28/5 kl 14.10. Resan tar ca 3,5 h.

Rummen:
Vi har just nu sammanlagt 9 dubbelrum, dvs 18 platser. Eftersom samtliga rum har extrabädd kan det bli upp till 27 platser.
4 st Deluxerum (dubbelrum)med möjlighet till 1 extrabädd (vuxen eller barn)
4 st Familjerum (dubbelrum) med möjlighet till 1 extrabädd (vuxen/barn) samt 1 extrabädd (barn, under 12år)
Det finns inga enkelrum.

Priser:
Del i deluxrum 9946 kr
Del i familjerum 10946 kr
Del i Juniorsvit 11910 kr
I priset ingår flygresan, transfer till och från hotellet, 7 nätter i delat rum på femstjärninga Hotel Salvator Hotel Villas o SPA
7 frukostbufféer. Yoga.
Avbokningsförsäkring
Personliga färdhandlingar från Resia.
För den som önskar kan man lägga till halvpension, dvs middagar på hotellet, för 1710kr

Bokning och betalning: Jag har fått möjlighet att erbjuda platserna i mina kanaler först innan Resia lägger ut om resan. Du bokar genom att maila mig på withlovefromkronlid@gmail.com
I mailet behöver jag Förnamn, Efternamn, Födelsedata, Telefon, Rumskategori.
STC:s medlemmar får 300 kr rabatt! Jag behöver också veta om du delar rum med någon annan som också anmält sig till resan. Du betalar en anmälningsavgift på 1.449:-/person och betalar resten senast 28/12-17.

Grundpriserna är alltid samma. Sedan får man olika extrabäddsrabatter. Extrabäddsrabatt för en vuxen är 200:- Extrabäddsrabatt för barn under 12år är 1.340:-

(Observera att om en vuxen och ett barn delar ett rum betalar båda fullpris.)

Övrigt: Jag har massor med tips på härliga utflyktsmål och mysiga restauranger. Jag kommer dela med mig av dem här på FB-sidan och nere i Parga. Det finns inga krav på att man ska hänga med på något, men ingen ska behöva känna sig ensam.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/renovering-pacc8agacc8ar-hjo-678x381.jpg

Expedition expansion i Hjo

En större utbyggnad väntar STC i Hjo. 1000 kvm friskvård ska bli 1500.
– Det blir en helt annan anläggning, lovar Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Fem år efter övertagandet i Hjo väljer STC att genomföra en större om- och tillbyggnad. Intresset för klubben är stort och nu krävs insatser för att klara trycket i framtiden.
– Det är angenäma problem och när möjligheten att utöka träningsanläggningen med 500 nya kvm tvekade vi aldrig. Det kommer att bli ett stort lyft med nya salar för gruppträning i absolut världsklass. Det blir också ny interiör och nya träningsmaskiner. Samtidigt tillför vi en yta för funktionell träning. Vi har också lovat en coffelounge för gemenskap efter och före träning, berättar Antoni Kutics.

Till sommaren 2018 väntar en nyinvigning.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/tocc88reboda-renovering-678x381.jpg

Utbyggnad i Töreboda

Expedition expansion. Nya gruppträningssalar, nya träningsmaskiner, interiör och inredning. STC storsatsar i Töreboda under nästa år.

Allt fler väljer att träna regelbundet. Trenden är tydlig, även i Töreboda. Därför väljer nu STC att bygga ut med ytterligare 100 kvm. Det kommer att råda lite byggröra under vintern och våren nästa år.

Fastighetsägaren Molander & Blom har fått i uppdrag att bygga ut STC:s träningsanläggning.
– Det innebär många positiva effekter. Vi får en ny ändamålsenlig gruppträningssal, en större spinningsal för 25 cyklar och en allmän uppfräschning av hela gymmet. Samtidigt satsar vi på ny interiör och inredning samt inte minst nya träningsmaskiner, berättar etableringsansvarige Antoni Kutics.
Ombyggnaden startar så snart bygglovet är beviljat och beräknas vara helt klar under våren 2018.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/facc88rgelanda3-678x381.jpg

Nu har vi öppnat i Färgelanda

I fredags öppnade STC klubb nummer 44 – i Färgelanda. Förväntansfulla medlemmar mötte upp under invigningen.
– Det här känns verkligen toppen, säger regionchef Paula Östh.

Lokalen bredvid Granngården har totalrenoverats och det är 600 fräscha kvadratmeter friskvård som nu finns tillgängliga för ortsborna i Färgelanda.
Här erbjuds träning i alla former. Styrka, kondition och gruppträning. På anläggningen finns en toppmodern sal med så kallad virtual Training. Det betyder att du kan välja ett förinspelat gruppträningspass, där instruktören leder dig från en storbildsskärm.

– Det skapar unika möjligheter att kunna träna på dygnets alla timmar, berättar Paula Östh.
En specialbyggd entrésluss gör att STC Färgelanda kan erbjuda sina medlemmar träning dygnet runt.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/konvent-678x381.jpg

Passionerat och energifyllt konvent

#BEYOURPASSION2017 – lördagens personalkonvent blev en fullträff.
Det blev en dag fylld med energi, passion och gemenskap.
– Känslan är att alla insåg att vi är en del av något större, säger koordinator Linda Ullmå.

STC:s första kapitel skrevs i just Rollsbo och med sina 4000 kvm samt 5000 medlemmar är anläggningen idag kedjans största. Därför var det inte svårt att välja plats för det första gemensamma STC-konventet som lockade inte mindre än 300 personal från hela Västsverige.
– Det var oerhört inspirerande att vi fick en sådan respons och spontant känns det som att alla reste hem med förnyade krafter, säger Linda Ullmå.

#BEYOURPASSION2017 innehöll 27 olika pass, teoretiska och praktiska, tre föreläsningar samt ett gemensamt föredrag av Farhad Jabbaris, vd för Technogym.
– Hans egen berättelse om att ta sig igenom motgångar och till sist nå sitt mål fascinerade oss alla, men också budskapet om att vi alla, oavsett roll på STC, kan bidra till kedjans mål. Gemensamt bidrar vi till våra befintliga och potentiella medlemmars upplevelse hos oss, därför måste alla vara professionella, säger Linda Ullmå och tillägger:
– När vi samlar personal från så många olika platser blir det också en spännande mix. Jag tror särskilt att de som kommer från mindre klubbar känner att de är en del av något större. Gemensamt har vi vår stora drivkraft, passionen för träning och inte minst lyckan att få bidra till att människor mår bättre.
Farad Jabbaris slog också ett slag för kärnan i STC.
– Vet ni att det vi egentligen säljer är ”tid”. Ett enskilt träningspass förlänger enligt forskningen livet med 20-25 minuter och en cigg förkortar livet med sju minuter. Det kan vara värt att ta med sig som argument för den som som inte anser sig ha tid att träna, sa han.

Nu väntar en omfattande utvärdering av konventet – för att förhoppningsvis kunna staka ut riktningen för en uppföljning i framtiden.
Konventet genomfördes i samarbete med Les Mills som passade på att hålla sina kvartalsutbildningar i Rollsbo. Här gavs bland annat möjlighet att prova på nyheten Basis ball.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/facc88rgelanda.jpg

Grattis Färgelanda

På fredag slår STC upp portarna till sin första klubb i Färgelanda. Här erbjuds människor i alla åldrar möjlighet att träna dygnet runt. Utbudet är komplett och innehåller såväl styrke- och konditionsträning som inspirerande gruppträning.

– Det känns jättespännande och det har varit otroligt roligt att utveckla denna träningsanläggning tillsammans med fastighetsägaren. Nu ser vi fram emot invigningen på fredag klockan 12, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Under fredag och lördag håller STC öppet hus och bjuder in till fri träning i lokalerna. Alla får chansen att bekanta sig med vad klubben har att erbjuda.
– Vi är stolta över resultatet och vill verkligen visa upp klubben. All träningsutrustning kommer från Cybex, en världsledande leverantör. Precis som på våra övriga klubbar kommer glädje, passion och gemenskap vara våra ledord i verksamheten, säger Antoni.

Det är fastighetsägaren Jolsäters fastighets AB som ansvarat för byggnationen.
– Det har gått väldigt snabbt och det är tack vare skickliga samarbetspartners. Vi startade 12 augusti och på fredag är det således dags för invigning. Vi är väldigt positiva och känner att STC kommer att fylla en viktig roll i Färgelanda. Det finns inget liknande i den här klassen och vi hoppas att klubben blir en naturlig mötesplats för ortsborna, säger Jonas Olsson.

STC öppnar på Håbynvägen 11 bredvid Granngårdens lokaler.

 

 

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/inv-vacc88nersborg-5-678x381.jpg

Lyckad invigning i Vänersborg

Grattis Vänersborg!
STC har äntligen invigt sin nya superarena för träning i bästa tänkbara läge.
2500 toppmoderna kvadratmeter i den tidigare möbelbutiken motsvarade högt ställda förväntningar.
Stämningen var närmast euforisk och kön ringlade sig lång innan bandet klipptes av.

– En fantastisk dag och vi är så glada över att kunna erbjuda våra medlemmar Vänersborg en av kedjans fräschaste klubbar, säger regionchef Paula Östh och fortsätter:
– Lokalen är spännande och utbudet komplett. I en av våra salar leds gruppträning via en storbild, vilket gör det möjligt för fler att medverka på tider som passar dem.
Pulsen var hög under invigningshelgen och suget stort efter att få träna i den inspirerande miljön.
– Det här är en satsning som saknar motstycke i kedjans historia. Det är vår förhoppning att vänersborgarna uppskattar detta och ser till att STC förblir mötesplatsen för att träna, träffas och trivas, säger etableringsansvarige, Antoni Kutics.

 

 

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar