STC Livsstilsprogram

STC Livsstilsprogram

Kom i form med Weight Trainers viktminskningsprogram

Tillsammans med en Weight Trainer-coach får du verktygen att nå ditt mål och ett långsiktigt resultat! Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet och tränar i ”PT-small group” två gånger per vecka. Du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Under 12 veckor hjälper vi dig att skapa grunden för nya, sunda vanor och hitta ditt träningsupplägg som ser till att du når ditt mål.

I 12-veckorsprogrammet ingår:

Enskild introduktion till Weight Trainers koncept Sitt ner i lugn och ro och prata med en Weight Trainer-coach om upplägget.

8 coachträffar Med fokus på resultat och framgång. Verktyg för mental styrka.

Träningsprogram Träningsprogram för 12 veckor med övningar som du kan genomföra hemma eller hos oss på gymmet.

24 träningstillfällen i PT-small group Två pass med din Weight Trainer-coach per vecka

Gymkort Under 12-veckorsperioden ingår ett gymkort så att du kan träna gym, kondition och gruppträning när det passar dig.

Personlig kostplan Här lär du dig vad du ska äta för att nå målet.

Vägning och kroppsmätning, samt Hälsoanalys Vi börjar med en Hälsoanalys med vägning och kroppsmätning och detta följs upp under programmet.

Regelbunden uppföljning Du får regelbunden uppföljning och coachning av din Weight Trainer-coach för att nå ditt mål.

Vill du ha information om nästa gruppstart nära dig?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

*
*
*
*

Tänk - Njut - Ät - Träna

Weight Trainer har lång erfarenhet av viktminskning och är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du blir coachad av en Weight Trainer-coach. Weight Trainers fyra delar Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din Weight Trainer-coach lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans som gör Weight Trainer unikt.