STC Livsstilsprogram

STC Livsstilsprogram

Gå ner i vikt snabbt och säkert på 90 dagar

Viktminskningsprogrammet för dig som vill gå ner i vikt snabbt och komma i form med hjälp av anpassad träning och kostplan. STC Livsstilsprogram utgår från Weight Trainers koncept* som är framtaget av experter och grundar sig i forskning för att på ett hälsosamt och säkert sätt hjälpa deltagarna att nå sin målvikt och förändra sitt liv.

Gemenskap på STC.

Viktminskningsprogram på 12 veckor

I programmet ingår:

 • Enskild introduktion till STC Livsstilsprogram Sitt ner i lugn och ro och prata med en coach om upplägget, dina önskemål och förväntningar. Tillsammans bestämmer ni målet med din påbörjade livsstilsförändring.

 • 8 coachträffar Under träffarna fokuserar vi på resultat och hur vi når den framgång vi önskar inom viktminskning och livsstil. Du får verktyg för hur du kan bygga upp en mental styrka och ett bra tankesätt för att behålla din nya livsstil.

 • Träningsplan Du följer en träningsplan som din coach har tagit fram.

 • 24 träningstillfällen i PT Small Group I programmet ingår två pass per vecka tillsammans med din coach som pushar, hjälper och guidar dig i din träning mot ditt viktmål.

 • Gymkort ingår Under 12-veckorsperioden ingår ett gymkort så att du kan träna gym, kondition och gruppträning på STC när det passar dig. Gäller både nya och befintliga medlemmar.

 • Anpassad kostplan Under STC Livsstilsprogram får du en kostplan som gör det enkelt för dig vad du ska äta för att nå ditt viktmål.

 • Hälsoanalys med vägning och kroppsmätning När det är dags att starta din viktminskningsresa genom STC Livsstilsprogram börjar vi med en Hälsoanalys som inkluderar vägning och kroppsmätning, under programmets gång följer vi upp detta kontinuerligt.

 • Regelbunden uppföljning Genom hela STC Livsstilsprogram får du regelbunden uppföljning, stöttning och coachning av din coach för att nå ditt önskade mål.

Gör din intresseanmälan idag!

Skicka in en intresseanmälan för att få mer information om nästa gruppstart, upplägg och pris. Intresseanmälan är ej bindande.

Därför ska du testa STC Livsstilsprogram:

 • 1000-tals nöjda kunder
 • Framtaget av experter
 • Långsiktiga resultat
 • Behåll din målvikt
 • Följ programmet och du får garanterat resultat
Därför ska du testa STC Livsstilsprogram:

Bästa träningen för viktnedgång

Viktminskningsprogrammet utgår från fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – Tillsammans med en coach får du verktyg att nå ditt viktmål och ett långsiktigt resultat! Under STC Livsstilsprogram träffar du din coach regelbundet och tränar i ”PT Small Group” två gånger per vecka.

Du skapar förutsättningar att behålla din nya hälsosamma livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Under 12 veckor hjälper vi dig att skapa grunden för nya, sunda vanor och hitta ditt träningsupplägg som ser till att du når ditt viktminskningsmål.

Programmet är baserat på Weight Trainers-koncept som kombinerar träning och kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor.

Uffe om livsstilsförändringen: 

"Det bästa med konceptet är helheten, där man inte utelämnar detaljer. Det var även vägledning när det var tungt och jobbigt, då fanns det stöd och hjälp att få. Givetvis var även hjälpen med kosthållning och träning en stor del, men det är helheten som är det bästa.

Om du inte vågar ta steget, gör det ändå. Om du ändå inte törs, så gör det i alla fall."

Uffe om livsstilsförändringen: 

Kontakta oss

Mejla oss för att få mer information om STC Livsstilsprogram, nästa gruppstart i ditt närområde eller övriga frågor.

Mejla till weight-trainer@stc.se

Kontakta oss

Vanliga frågor

Vem bör ta hjälp av STC Livsstilsprogram? Viktminskningsprogrammet är framtaget för dig som vill göra en livsstilsförändring, prioritera din hälsa och komma igång med träningen.

Kan ni garantera resultat? Du kommer garanterat att få resultat om du följer alla olika delar i STC Livsstilsprogram, du behöver följa träningsschemat, kostplan och förändra ditt tankesätt när det kommer till mat och träning.

Behöver jag räkna kalorier? Nej, du kommer inte behöva räkna kalorier. I STC Livsstilsprogram arbetar vi med en anpassad tallriksmodell och förändring av tankesättet för att få en hållbar livsstil. Vi ger deltagarna kunskap om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Konceptet utgår ifrån delarna: Tänk, Ät, Njut, Träna.