STC Livsstilsprogram

STC Livsstilsprogram

Gå ner i vikt snabbt och säkert på 90 dagar

Viktminskningsprogrammet för dig som vill gå ner i vikt snabbt och komma i form med hjälp av anpassad träning och kostplan. STC Livsstilsprogram utgår från Weight Trainers koncept* som är framtaget av experter och grundar sig i forskning för att på ett hälsosamt och säkert sätt hjälpa deltagarna att nå sin målvikt och förändra sitt liv.

Gå ner i vikt snabbt och säkert på 90 dagar

Viktminskningsprogram på 12 veckor

I programmet ingår:

 • Enskild introduktion till STC Livsstilsprogram Sitt ner i lugn och ro och prata med en coach om upplägget, dina önskemål och förväntningar. Tillsammans bestämmer ni målet med din påbörjade livsstilsförändring.

 • 8 coachträffar Under träffarna fokuserar vi på resultat och hur vi når den framgång vi önskar inom viktminskning och livsstil. Du får verktyg för hur du kan bygga upp en mental styrka och ett bra tankesätt för att behålla din nya livsstil.

 • Träningsplan Du och de andra deltagarna följer en träningsplan som er coach har tagit fram.

 • 24 träningstillfällen i PT Small Group I programmet ingår två pass per vecka tillsammans med din coach som pushar, hjälper och guidar dig i din träning mot ditt viktmål.

 • Gymkort ingår Under 12-veckorsperioden ingår ett gymkort så att du kan träna gym, kondition och gruppträning på STC när det passar dig. Gäller både nya och befintliga medlemmar.

 • Anpassad kostplan Under STC Livsstilsprogram får du en kostplan som gör det enkelt för dig vad du ska äta för att nå ditt viktmål.

 • Hälsoanalys med vägning och kroppsmätning När det är dags att starta din viktminskningsresa genom STC Livsstilsprogram börjar vi med en Hälsoanalys som inkluderar vägning och kroppsmätning, under programmets gång följer vi upp detta kontinuerligt.

 • Regelbunden uppföljning Genom hela STC Livsstilsprogram får du regelbunden uppföljning, stöttning och coachning av din coach för att nå ditt önskade mål.

Möt Erika – tidigare deltagare

Erika valde att anmäla sig till STC Livsstilsprogram eftersom hon ville ha en kropp som matchar hennes livsfilosofi. Det bästa med Livsstilsprogrammet är kunskapen, hon har lärt sig om näringslära och träning som var anpassat för henne men också hela gruppen. Totalt gick hon ner 14 kg och är idag väldigt tacksam för sin nya vardag.

Läs artikel
Möt Erika – tidigare deltagare

Därför ska du testa STC Livsstilsprogram:

 • 1000-tals nöjda kunder
 • Framtaget av experter
 • Långsiktiga resultat
 • Behåll din målvikt
 • Följ programmet och du får garanterat resultat
Därför ska du testa STC Livsstilsprogram:

Bästa träningen för viktnedgång

Viktminskningsprogrammet utgår från fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – Tillsammans med en coach får du verktyg att nå ditt viktmål och ett långsiktigt resultat! Under STC Livsstilsprogram träffar du din coach regelbundet och tränar i ”PT Small Group” två gånger per vecka.

Du skapar förutsättningar att behålla din nya hälsosamma livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Under 12 veckor hjälper vi dig att skapa grunden för nya, sunda vanor och hitta ditt träningsupplägg som ser till att du når ditt viktminskningsmål.

Programmet är baserat på Weight Trainers-koncept som kombinerar träning och kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor.

Hälsosam livsstil – så hjälper vi deltagare i STC Livsstilsprogram att nå sina mål

De flesta deltagarna som söker sig till STC Livsstilsprogram har en önskan om en livsstilsförändring i kombination med att gå ner i vikt för att skapa förutsättningar för att må bättre, bli starkare, känna sig piggare och friskare. Marie från Götene, Helena från Östersund, Anneli från Åre och Annika från Jönköping är fyra kvinnor som alla genomfört livsstilsprogrammet och berättar här om sina upplevelser.

Läs mer
Hälsosam livsstil – så hjälper vi deltagare i STC Livsstilsprogram att nå sina mål

Vanliga frågor

Vem bör ta hjälp av STC Livsstilsprogram? Den som vill gå ner i vikt på ett effektivt och säkert sätt, vill göra en livsstilsförändring, prioritera sin hälsa och komma igång med träningen.

Kan ni garantera resultat? Du kommer garanterat att få resultat om du följer alla olika delar i STC Livsstilsprogram, du behöver följa träningsschemat, kostplan och förändra ditt tankesätt när det kommer till mat och träning.

Behöver jag räkna kalorier? Nej, du kommer inte behöva räkna kalorier. I STC Livsstilsprogram arbetar vi med en anpassad tallriksmodell och förändring av tankesättet för att få en hållbar livsstil. Vi ger deltagarna kunskap om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Konceptet utgår ifrån delarna: Tänk, Ät, Njut, Träna.