https://www.stc.se/wp-content/uploads/2019/06/norra-ryd-678x381.jpg

STC och Zlatan satsar i Skövde

Nio padelbanor och en träningsanläggning om hela 1800 kvm. STC gör som Zlatan Ibrahimovic och storsatsar i Norra Ryd, strax utanför Skövde centrum.
– Det blir ett komplett aktivitetscenter som kommer att sjuda av liv och rörelse, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig hos STC.

Nyligen avslöjade Zlatan Ibrahimovic sin satsning på nio padelbanor i Skövde. Padel Zenter finns redan idag etablerat i Årsta, Båstad och Jönköping. Nu står Skövde på tur och här byggs en toppmodern hall med 12 meter i takhöjd. Granne med Zlatan bygger STC en jättearena för träning. Imponerande 1800 kvm kommer att erbjuda allt inom träning. Den digitala explosionen inom träning kommer bli framträdande. Förutom kondition- och styrketräning är gruppträning och funktionell träning populärare än någonsin. Det tar STC fasta på i sin nya klubb.

– Vår satsning blir något utöver det vanliga, stort, fräscht och toppmodernt. Virtuell träning där imponerande storbildsskärmar gör det möjligt för alla att köra ett pass när det bäst passar. Tillgänglighet och flexibilitet blir som vanligt honnörsord när vi bygger nytt, men vi tänker inte göra avkall på våra grundläggande värderingar där glädje, passion och gemenskap ska prägla även denna klubb, säger Antoni Kutics.
Premiären är planerad till 2020 och ett exakt datum kommuniceras senare.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar