https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/yogaresa-facebook-678x381.jpg

Yogaresa med Anna Kronlid

Följ med mig på en yogaresa till vackra Parga i Grekland. Jag vill erbjuda dig en vecka där du kan ladda batterierna och hämta kraft med yoga. Inga måsten, bara tid att njuta, vila, uppleva och utvecklas. Jag arrangerar resan i samarbete med STC och Resia.

Yogan: Vi kommer att yoga på hotellets yogaterass på morgonen och sen eftermiddag. Morgonklassen är en bas-klass som byggs på dag för dag, så att den passar just dig. Jag ser den som en möjlighet att få med en närvaro in i resten av dagens upplevelser, vare sig du väljer att ligga vid poolen och njuta av utsikten eller utforskar resten av Parga. På eftermiddagen yogar vi utifrån olika teman och jag väver in teori om yogafilosofi, självmedkänsla och anatomi. Yogan passar både nybörjare och erfarna yogautövare. Yogaformen är Globalyoga.

Resan:
Vi flyger från Landvetter till Parga med SAS den 21/5 kl 09.30 och flyger tillbaka den 28/5 kl 14.10. Resan tar ca 3,5 h.

Rummen:
Vi har just nu sammanlagt 9 dubbelrum, dvs 18 platser. Eftersom samtliga rum har extrabädd kan det bli upp till 27 platser.
4 st Deluxerum (dubbelrum)med möjlighet till 1 extrabädd (vuxen eller barn)
4 st Familjerum (dubbelrum) med möjlighet till 1 extrabädd (vuxen/barn) samt 1 extrabädd (barn, under 12år)
Det finns inga enkelrum.

Priser:
Del i deluxrum 9946 kr
Del i familjerum 10946 kr
Del i Juniorsvit 11910 kr
I priset ingår flygresan, transfer till och från hotellet, 7 nätter i delat rum på femstjärninga Hotel Salvator Hotel Villas o SPA
7 frukostbufféer. Yoga.
Avbokningsförsäkring
Personliga färdhandlingar från Resia.
För den som önskar kan man lägga till halvpension, dvs middagar på hotellet, för 1710kr

Bokning och betalning: Jag har fått möjlighet att erbjuda platserna i mina kanaler först innan Resia lägger ut om resan. Du bokar genom att maila mig på withlovefromkronlid@gmail.com
I mailet behöver jag Förnamn, Efternamn, Födelsedata, Telefon, Rumskategori.
STC:s medlemmar får 300 kr rabatt! Jag behöver också veta om du delar rum med någon annan som också anmält sig till resan. Du betalar en anmälningsavgift på 1.449:-/person och betalar resten senast 28/12-17.

Grundpriserna är alltid samma. Sedan får man olika extrabäddsrabatter. Extrabäddsrabatt för en vuxen är 200:- Extrabäddsrabatt för barn under 12år är 1.340:-

(Observera att om en vuxen och ett barn delar ett rum betalar båda fullpris.)

Övrigt: Jag har massor med tips på härliga utflyktsmål och mysiga restauranger. Jag kommer dela med mig av dem här på FB-sidan och nere i Parga. Det finns inga krav på att man ska hänga med på något, men ingen ska behöva känna sig ensam.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar