Premiär om


  • Dagar

  • Timmar

  • Minuter

  • Sekunder

Öppettider

Dag Obemannat Bemannat
Måndag Premiär 28 september -
Tisdag Premiär 28 september -
Onsdag Premiär 28 september -
Torsdag Premiär 28 september -
Fredag Premiär 28 september -
Lördag Premiär 28 september -
Söndag Premiär 28 september -

Kontakta oss

Adress & Karta

Gamla Kronvägen 31-37
433 38

Om STC Partille port

Träningskedjan STC öppnar en ny spektakulär träningsanläggning i Partille Port.
Stora panoramafönster, sju meter i takhöjd och den senaste träningsutrustningen.
– Vi ser ett stort behov av en toppmodern klubb som fokuserar både på kropp och själ, säger företagets etableringsansvarige, Antoni Kutics.

STC fortsätter att expandera i Göteborgsregionen. Den 28 september väntar premiäryra i Partille. Just nu bygger PEAB en av STC:s mest spektakulära klubbar hittills. Det blir en komplett anläggning med allt inom träning och lokalerna omfattar hela 1480 kvm med en takhöjd på sju meter. Här kommer medlemmarna att erbjudas en fräsch interiör, toppmodern träningsutrustning och stora luftiga utrymmen för bland annat funktionell träning.
– Vi samarbetar med Life Fitness som är världens ledande leverantör av träningsutrustning. Samma sak gäller vårt rika utbud av gruppträning som är baserat på Les Mills, även de är världsledande i sin genre, säger Antoni Kutics.

Glädje, passion och gemenskap är viktiga värdeord för STC. Det handlar om att få människor att träna, träffas och trivas över generationerna.
– Vi jobbar målmedvetet med de mjuka värdena. Glädje, passion och gemenskap präglar alla våra klubbar. Vår ambition är att kunna erbjuda alla som besöker oss någon form av träning. Fysisk aktivitet i en vardag som blir allt mer stillasittande är a och o för ett långt och lyckligt liv. Det gäller alla, gammal som ung, säger Antoni Kutics.

 

Bli medlem

STC Medlemskap
Presale Partille
Bli medlem för 199kr/mån. Ord. pris 438kr/mån
Vårerbjudande!
Vi bjuder på startavgiften och du får ett bonuspaket.

Utbud

Evenemang & nyheter

STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar